Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 4 kpl
> Musiikin teoriaa ja historiaa perusteita
Musiikinteorian pikakurssi, joka johdatta musiikin teorian peruskäsitteisiin.
Asiasanat: musiikinteoria musiikinhistoria

> Suomalaisen jazzin vuosisata
Kertoo suomalaisen jazz-musiikin historiasta tekstein ja musiikkinäyttein.
Asiasanat: yso_musiikki_1 viihdetaiteilijat jazz big bandit kulttuurihistoria yso_musiikin_tyylit kulttuuri musiikki musiikkikasvatus jazz 1900-luku musiikinhistoria yläaste ja lukio

> Musiikkitieto
Musiikkitieto-sivusto on muusiikkiopistoille tarkoitettu musiikin historian ja tyylillisen tuntemuksen -ainekokonaisuuden oppimateriaali. Oppimateriaali on jaettu alkeis-, perus- ja opistotason kurssiin. Alkeiskurssi soveltuu myös lukioille. Tekstien ja kuvien lisäksi aineistossa on ääninäytteitä ja nuotteja. Nuottiesimerkkien katseluun tarvitaan Scorch-ohjelma, joka voidaan ladata sivuston kautta.
Asiasanat: historia musiikkikasvatus jazz musiikki soittaminen musiikkikasvatus musiikki musiikinhistoria jazz

> Sibelius
Kaikenkattava selvitys Jean Sibeliuksesta ihmisenä ja säveltäjänä. Sisältää mm. henkilöhistorian, esittelyn Ainolasta, Sibeliuksen omia mietteitä, syventäviä kirjoituksia erikoisaiheista, sekä kronologiset, opusnumeroittaiset ja teoslajeittaiset listaukset sävellystuotannosta. Sävellyksiä esitellään tekstein, musiikki- ja nuottinäyttein. Näytteet ovat katseltavissa ja kuunneltavissa ilman erillisten ohjelmien latausta.
Asiasanat: säveltäjät muusikot säveltäjä musiikkikasvatus musiikki historiallinen henkilö elämäkerta musiikinhistoria Jean Sibelius

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus