Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 2 kpl
> Kosketus - opas seksuaalikasvattajalle
Johdanto seksuaalikasvattajalle. Tarjoaa oppimateriaalin kontekstin ja idean edistämään nuorten seksuaaliterveyttä tukemalla nuorten tietojen ja ymmärryksen, arvojen ja asenteiden sekä sosiaalisten taitojen kehittymistä ja rakentumista. Itse oppaaseen liittyvä materiaali sisältää tuntiesimerkkejä, ryhmätyötä tukevia leikkejä ja harjoituksia, sekä listan aihetta tukevasta kirjallisuudesta.
Asiasanat: ehkäisymenetelmät ehkäisy seksuaaliterveys ihmissuhteet seksuaalinen identiteetti seksuaalisuus seksuaalikasvatus seksuaalinen kehitys seksuaalikäyttäytyminen seksuaalikasvatus terveyskasvatus ihmisen biologia

> Ihmisterveysoppi
Terveystietoa perusopetuksen vuosiluokille 1–4, opettajan opas. Tämä opetuskokonaisuus sisältää ihmiseksi kasvamisen alkeet, tärkeimmät perustiedot lapsille ennen murrosikää – ja kokeillun mallin niiden opettamiseen. Ihmisterveysopin avulla oppilas oppii tuntemaan, ymmärtämään ja arvostamaan itseään ihmisenä.
Asiasanat: ihminen terveyskasvatus hyvinvointi ihmisen biologia terveys terveyskasvatus ihmisen anatomia

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus