Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 3 kpl
> Suomen kivikauden esineistö - taide
Esittelee kivikautista taide-esineistöä interaktiivisten valokuvien ja kuvia selittävien tekstien avulla. Sisältää tietoa lisäkirjallisuudesta.
Asiasanat: aseet taide puu (luonnonmateriaalit) kivikausi taidehistoria kampakeraaminen kulttuuri kuvat kivi esineet savi taide arkeologia taidehistoria luu

> Nautelankosken verkkomuseo
Sivut sisältävät kuvien ja tekstin muodossa historiallista temaattista tietoa Kukkarkosken kivikautisesta asuinpaikasta. Mukana monipuolisia tehtäviä: projektityötä, piirtämistehtäviä, monivalintatesti sekä ohjattu esitelmän tekeminen tietokoneella. Sisältää myös opettajan osion. (Etusivulta linkki myös sisällissota-sivustolle.)
Asiasanat: kivikausi historia arkeologia esihistoria historia arkeologia esihistoria Lieto

> Arctinet
Suurelle yleisölle soveltuva Suomen kivi- ja pronssikauteen keskittyvä sivukokonaisuus. Esittelee arkeologiaa havainnollisesti sadoin kuvin ja tekstisivuin. Sivusto sisältää QTVR-kuvia ja VRML-malleja, joiden katselu vaatii tarvittavien apuohjelmien asentamisen selaimeen.
Asiasanat: arkeologia kivikausi historia pronssikausi arkeologia historia Suomi

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus