Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 7 kpl
> Oppimateriaalipalvelu | Punainen Risti
Punaisen Ristin oppimateriaalipalvelusta löydät monipuolisia materiaaleja opetuksen tueksi kaikille kouluasteille. Teemoina ovat globaalikasvatus, sodan säännöt, yhdenvertaisuus, ensiapu ja terveys sekä ystävyys. Palvelusta löytyy myös valmiita aamunavauksia ja ideoita erilaisten teemapäivien toteutukseen. Materiaaleja on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.
Asiasanat: lukio varainhankinta lyhytelokuvat maailmankansalaisuus moninaisuus nälänhätä hygienia terveys nuuska avustustoiminta rasismi konfliktit kolera ehkäisy kuivuus tapaturmat ihmisoikeudet alkuopetus hirmumyrskyt globaalikasvatus ensiapu dokumenttielokuvat ammatilliset oppilaitokset alakoulu ystävyys auttaminen empatia hyökyaallot yläkoulu ympäristö turvatalot ystävät etiikka kansainväliset järjestöt AIDS päivänavaukset media sodankäynti video päihteet ilmastonmuutokset tulvat malaria pakolaisuus maanjäristykset yhdenvertaisuus alkoholi (päihteet) Risti Punainen

> Sodassakin on säännöt | Punainen Risti
Keitä sodan säännöt suojelevat? Mikä on sotarikos? Miten humanitaarinen apu pääsee perille sota-alueille? Sodassakin on säännöt on yläkouluille ja lukioille tarkoitettu oppimateriaali, jonka avulla voidaan käsitellä konfliktien yhteiskunnallisia vaikutuksia. Kokonaisuus sisältää 8 oppituntia runsaine tehtävineen. Oppilaat voivat käyttää materiaalia omalta laitteeltaan ilman käyttäjätunnuksia.
Asiasanat: lapsen asema ihmisoikeudet yhteiskuntaoppi humanitaarinen oikeus video uutiset media sotarikokset avustustoiminta sodankäynti sotahistoria uutisointi pakolaisuus etiikka lasten oikeudet auttaminen kansainvälinen apu sotavangit uhrit historia terrorismi demokratia Punainen Risti

> Murrettu punainen
Viivapiirros punaisesta ja murretusta punaisesta, johon on lisätty vastaväriä.
Asiasanat: värit kankaanpainanta värioppi tekstiilitaide tekstiilit väri käsiteollisuus punainen

> Punainen sarja
Värillinen viivapiirros punaisesta värisarjasta.
Asiasanat: värioppi värit kankaanpainanta käsiteollisuus tekstiilitaide väri tekstiilit punainen

> Värisarja, punainen
Viivapiirros punaisesta värisarjasta.
Asiasanat: värioppi värit taidetekniikka grafiikka taide maalaus punainen

> Värisarja, purppura
Viivapiirros purppuranpunaisesta värisarjasta.
Asiasanat: värit värioppi taide grafiikka taideteollisuus taidetekniikka maalaus purppura punainen,

> Murrettu, punainen
Viivapiirros murretusta punaisesta väristä.
Asiasanat: värit värioppi taidetekniikka grafiikka maalaus taide punainen

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus