Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 2 kpl
> Kouluun tutustumispäivän materiaalia
Valmiita mallipohjia ja tulostettavia tehtäviä (PDF-muodossa) sekä esiopetuksen että peruskoulun ensimmäisen luokan opettajille. Materiaalit sisältävät mm. tulostettavia nimilappupohjia, piirustus- ja väritystehtäviä sekä numero- ja kirjainharjoituksia oppilaiden ensimmäistä koulupäivää varten. Osa materiaalista soveltuu myös ennakkotehtäviksi ennen koulunaloitusta.
Asiasanat: esiopetus piirustus materiaalit leikkiminen koulunkäynti kirjoittaminen peruskoulun ala-aste värittäminen harjoittelu (kooste) koulupäivä käytännöt tutustuminen koulu

> Venäjää verkossa: Treenikämppä
Venäjää verkossa on erityisesti yläasteen ja lukion venäjän opetukseen suunniteltu verkko-oppimisympäristö. Treenikämppä -osa sisältää venäjän kielen alkeisoppimateriaalia. Kappaleet koostuvat video- ja audiomateriaalista, koneen avulla tarkastettavista tehtävistä sekä linkkeihin perustuvasta materiaalista. Treenikämpässä keskitytään kyrillisten paino- ja kaunokirjainten hallintaan, tutustumistilanteisiin ja harrastus-, matkailu- ja ravintolasanaston hallintaan. Lisää mielenkiintoa ja haastavuutta opiskeluun tuo myös oman sarjakuvan luominen. Materiaali on tarkoitettu opiskeltavaksi numeroidussa järjestyksessä, koska kielen opiskelussa kielitaito karttuu vähitellen ja aikaisemmilla tiedoilla luodaan pohja uuden oppimiselle. Materiaali sisältää kyrillisen kirjaimiston näppäimistötyökalun.
Asiasanat: venäjän kieli harrastukset sanastot kyrillinen kirjaimisto matkailu oppimisympäristö ravintolat verkko-oppimateriaali venäjän kieli tutustuminen

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus