Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 25 kpl
1 2 3 | seuraava >>
> Tietoa matematiikan oppimisvaikeuksista
Tietopalvelu tarjoaa sekä perustietoa että syvempää tietoa matemaattisten taitojen kehityksestä ja matemaattisista oppimisvaikeuksista. Tämän lisäksi tarjotaan tietoa taitojen arvioinnista ja tukitoimista. Tietopalvelua päivitetään jatkuvasti; voit jättää omat toiveesi verkkopalvelun kohtaan ”Keskustelut” tai lähettää ne meille sähköpostilla: matikka(@)lists.jyu.fi.
Asiasanat: matematiikka oppiminen NY161750 oppimisvaikeudet

> Yhdeksän kertotaulu (perunakellari)
Matemaattisia harjoituksia,jossa ruudukossa kahdeksan yhdeksän kertotaulun laskua ja tulosta. Tavoitteena yhdistää kertolasku ja sen vastaus. Harjoitukset osa laajaa perunakellari-sivustoa, jossa 350 harjoitetta eri oppiaineiden aiheista. Tehtävät toimivat IE-selaimissa pääpiirteittäin seuraavasti: Merkintä v6+: Vähintään Internet Explorer 6. Toimivuus muissa selaimissa (pääsääntöisesti, poikkeuksia voi esiintyä): Firefox 2: Kaikki.* Mozilla/Netscape 7: Kaikki.* Opera 7: Kaikki, jos asetettu esittäytymään IE:nä. JavaScript-tuen pitää olla päällä. Myös muiden kuin Windows-käyttöjärjestelmien (esim. MacOS) selainversioissa voi olla toimivuuteen vaikuttavia eroja.
Asiasanat: NY161750 matematiikka NY148378

> Kahdeksan kertotaulu (perunakellari)
Matemaattisia harjoituksia,jossa ruudukossa kahdeksan kpl kahdeksan kertotaulun laskua ja tulosta. Tavoitteena yhdistäö kertolasku ja sen vastaus. Harjoitukset osa laajaa perunakellari-sivustoa, jossa 350 harjoitetta eri oppiaineiden aiheista. Tehtävät toimivat IE-selaimissa pääpiirteittäin seuraavasti: Merkintä v6+: Vähintään Internet Explorer 6. Toimivuus muissa selaimissa (pääsääntöisesti, poikkeuksia voi esiintyä): Firefox 2: Kaikki.* Mozilla/Netscape 7: Kaikki.* Opera 7: Kaikki, jos asetettu esittäytymään IE:nä. JavaScript-tuen pitää olla päällä. Myös muiden kuin Windows-käyttöjärjestelmien (esim. MacOS) selainversioissa voi olla toimivuuteen vaikuttavia eroja.
Asiasanat: matematiikka NY148378 NY161750

> Seitsemän kertotaulu (perunakellari)
Matemaattisia harjoituksia,jossa ruudukossa kahdeksan seitsemän kertotaulun laskua ja tulosta. Tavoitteena yhdistää kertolasku ja sen vastaus. Harjoitukset osa laajaa perunakellari-sivustoa, jossa 350 harjoitetta eri oppiaineiden aiheista. Tehtävät toimivat IE-selaimissa pääpiirteittäin seuraavasti: Merkintä v6+: Vähintään Internet Explorer 6. Toimivuus muissa selaimissa (pääsääntöisesti, poikkeuksia voi esiintyä): Firefox 2: Kaikki.* Mozilla/Netscape 7: Kaikki.* Opera 7: Kaikki, jos asetettu esittäytymään IE:nä. JavaScript-tuen pitää olla päällä. Myös muiden kuin Windows-käyttöjärjestelmien (esim. MacOS) selainversioissa voi olla toimivuuteen vaikuttavia eroja.
Asiasanat: matematiikka NY161750 NY148378

> Kuuden kertotaulu (perunakellari)
Matemaattisia harjoituksia,jossa ruudukossa kahdeksan kuuden kertotaulun laskua ja tulosta. Tavoitteena yhdistäö kertolasku ja sen vastaus. Harjoitukset osa laajaa perunakellari-sivustoa, jossa 350 harjoitetta eri oppiaineiden aiheista. Tehtävät toimivat IE-selaimissa pääpiirteittäin seuraavasti: Merkintä v6+: Vähintään Internet Explorer 6. Toimivuus muissa selaimissa (pääsääntöisesti, poikkeuksia voi esiintyä): Firefox 2: Kaikki.* Mozilla/Netscape 7: Kaikki.* Opera 7: Kaikki, jos asetettu esittäytymään IE:nä. JavaScript-tuen pitää olla päällä. Myös muiden kuin Windows-käyttöjärjestelmien (esim. MacOS) selainversioissa voi olla toimivuuteen vaikuttavia eroja.
Asiasanat: NY161750 NY148378 matematiikka

> Matikkavelho (perunakellari)
Matemaattinen harjoitus, jossa vähennetään ja lisätään ajatuksissa oleeseen lukuun eri lukuja. Luvun tulee olla väliltä 1-50. Velho saa selville ajatellun luvun. Lopussa velho paljastaa salaisuutensa. Harjoitus on osa laajaa perunakellari-sivustoa, jossa 350 harjoitetta eri oppiaineiden alueelta. Tehtävät toimivat IE-selaimissa pääpiirteittäin seuraavasti: Merkintä v6+: Vähintään Internet Explorer 6. Toimivuus muissa selaimissa (pääsääntöisesti, poikkeuksia voi esiintyä): Firefox 2: Kaikki.* Mozilla/Netscape 7: Kaikki.* Opera 7: Kaikki, jos asetettu esittäytymään IE:nä. JavaScript-tuen pitää olla päällä. Myös muiden kuin Windows-käyttöjärjestelmien (esim. MacOS) selainversioissa voi olla toimivuuteen vaikuttavia eroja.
Asiasanat: NY148378 matematiikka NY161750

> Pituusmuunnoksia 2 (perunakellari)
Matemaattisia harjoituksia, joissa tehtävänä on muuntaa metrejä kilometreiksi ja päinvastoin. 15 harjoituskohtaa.Harjoitukset ovat osa laajaa perunakellari-tehtäväsivustoa, jossa 350 harjoitetta eri oppiaineiden alueelta. Tehtävät toimivat IE-selaimissa pääpiirteittäin seuraavasti: Merkintä v6+: Vähintään Internet Explorer 6. Toimivuus muissa selaimissa (pääsääntöisesti, poikkeuksia voi esiintyä): Firefox 2: Kaikki.* Mozilla/Netscape 7: Kaikki.* Opera 7: Kaikki, jos asetettu esittäytymään IE:nä. JavaScript-tuen pitää olla päällä. Myös muiden kuin Windows-käyttöjärjestelmien (esim. MacOS) selainversioissa voi olla toimivuuteen vaikuttavia eroja.
Asiasanat: NY148378 NY161750 matematiikka

> Pituusmuunnoksia 1 (perunakellari)
Matemaattisia harjoitustehtäviä, joiden tavoitteena on muuntaa annettu mitta metreiksi, desimetreiksi, senttimetreiksi ja millimetreiksi. 20 tehtäväkohtaa. Aineisto on osa laajaa perunakellari-tehtäväsivustoa, jossa 350 tehtävää eri oppiaineiden alueelta. Tehtävät toimivat IE-selaimissa pääpiirteittäin seuraavasti: Merkintä v6+: Vähintään Internet Explorer 6. Toimivuus muissa selaimissa (pääsääntöisesti, poikkeuksia voi esiintyä): Firefox 2: Kaikki.* Mozilla/Netscape 7: Kaikki.* Opera 7: Kaikki, jos asetettu esittäytymään IE:nä. JavaScript-tuen pitää olla päällä. Myös muiden kuin Windows-käyttöjärjestelmien (esim. MacOS) selainversioissa voi olla toimivuuteen vaikuttavia eroja.
Asiasanat: matematiikka NY148378 NY161750

> Mittayksiköt (perunakellari)
Matemaattisia harjoituksia, yhdistelytehtävä kolme sivua. Tehtävänä on yhdistää etuliite ja vastaava määrä. ( hehto, deka, kilo, miljoona.) Lopuksi mahdollisuus tehtävien tarkistamiseen. Tehtävät osa laajaa perukellari-tehtäväsivustoa, jolla 350 tehtävää eri oppiaineiden alueelta. Tehtävät toimivat IE-selaimissa pääpiirteittäin seuraavasti: Merkintä v6+: Vähintään Internet Explorer 6. Toimivuus muissa selaimissa (pääsääntöisesti, poikkeuksia voi esiintyä): Firefox 2: Kaikki.* Mozilla/Netscape 7: Kaikki.* Opera 7: Kaikki, jos asetettu esittäytymään IE:nä. JavaScript-tuen pitää olla päällä. Myös muiden kuin Windows-käyttöjärjestelmien (esim. MacOS) selainversioissa voi olla toimivuuteen vaikuttavia eroja.
Asiasanat: matematiikka NY161750 NY148378

> Metrit ja kilometrit 2 (perunakellari)
Matemaattisia harjoituksia, joiden tavoitteena on laskea yhteen metrejä ja kilometrejä. Kymmenen tehtävää. Vastaukset kirjataan kilometreinä. Vastaukseen tarvitaan yksikkö km. Tehtävät osa laajaa perunakellari-sivustoa, jossa 350 tehtävää eri oppiaineisiin. Tehtävät toimivat IE-selaimissa pääpiirteittäin seuraavasti: Merkintä v6+: Vähintään Internet Explorer 6. Toimivuus muissa selaimissa (pääsääntöisesti, poikkeuksia voi esiintyä): Firefox 2: Kaikki.* Mozilla/Netscape 7: Kaikki.* Opera 7: Kaikki, jos asetettu esittäytymään IE:nä. JavaScript-tuen pitää olla päällä. Myös muiden kuin Windows-käyttöjärjestelmien (esim. MacOS) selainversioissa voi olla toimivuuteen vaikuttavia eroja.
Asiasanat: matematiikka NY148378 NY161750

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus