Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 2 kpl
> Countries
Englannin kielen ristikkotehtävä, jossa tavoitteena on tietää / löytää maiden englanninkieliset nimet. Tehtäviin saa vinkin klikkaamalla numeroa ristikon sanan alussa,tehtävät voi myös tarkistaa saman tien. Harjoitus on osana laajaa tehtäväpakkia, perunakellaria, jossa lähes 330 tehtävää eri oppiaineisiin liittyen. Tehtävät toimivat IE-selaimissa pääpiirteittäin seuraavasti: Merkintä v6+: Vähintään Internet Explorer 6. Toimivuus muissa selaimissa (pääsääntöisesti, poikkeuksia voi esiintyä): Firefox 2: Kaikki.* Mozilla/Netscape 7: Kaikki.* Opera 7: Kaikki, jos asetettu esittäytymään IE:nä. JavaScript-tuen pitää olla päällä. Satunnaisia vaihteluja ylläolevaan luokitteluun voi ilmetä. Myös muiden kuin Windows-käyttöjärjestelmien (esim. MacOS) selainversioissa voi olla toimivuuteen vaikuttavia eroja.
Asiasanat: kielellinen kehitys englannin kieli valtiot sanaristikot sanat

> Lukunalle
Sivuston avulla voi oppia Suomesta ja suomen kielestä. Sivusto sisältää mm. sanavarastotehtäviä, luetun ymmärtämistä, kirjoittamista ja arvoituksia. Aineisto on jaoteltu vuodenaikojen mukaan. Lisäksi sivuilla linkkejä kirjailijoiden ja suomen kieltä huoltaville sivuille.Sivuston käyttöön tarvitaan Flash-ohjelma.
Asiasanat: kielellinen kehitys lastenkirjallisuus lukeminen suomen kieli lasten kirjallisuus lukeminen suomen kieli

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus