Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 2 kpl
> Suomen valtio ja väestö
Maantieteen / Ympäristötiedon harjoitustehtävä,jossa tavoitteena on täydentää pitkässä aukkotekstissä Suomen valtiota ja sen asukkaita koskevat tiedot. Harjoitus on osana laajaa tehtäväpakkia, perunakellaria, jossa lähes 330 tehtävää eri oppiaineisiin liittyen. Tehtävät toimivat IE-selaimissa pääpiirteittäin seuraavasti: Merkintä v6+: Vähintään Internet Explorer 6. Toimivuus muissa selaimissa (pääsääntöisesti, poikkeuksia voi esiintyä): Firefox 2: Kaikki.* Mozilla/Netscape 7: Kaikki.* Opera 7: Kaikki, jos asetettu esittäytymään IE:nä. JavaScript-tuen pitää olla päällä. Satunnaisia vaihteluja ylläolevaan luokitteluun voi ilmetä. Myös muiden kuin Windows-käyttöjärjestelmien (esim. MacOS) selainversioissa voi olla toimivuuteen vaikuttavia eroja.
Asiasanat: Suomi-kuva väestö eduskuntatyö valtio (instituutio)

> Suomen eduskunnan historia
Verkkosivusto käsittelee Suomen ja eduskunnan historian ydinkohtia autonomiasta tähän päivään. Sivusto sisältää tekstejä sekä lyhennettyjä osia, kuten äänileikkeitä, musiikki- ja videoleikkeitä. Käsittelee tärkeitä tapahtumia ja henkilöitä.
Asiasanat: kansanedustajat eduskuntatyö valtiopäivät (istuntokaudet)

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus