Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 8 kpl
> Recipes, cooking, preparing and growing food - thousands of free recipes including Special Diets
Ruokareseptejä Isosta-Britanniasta ja maailmalta.
Asiasanat: ruoanvalmistus ruokaohjeet englantilaisuus Iso-Britannia

> Dutch Cooking
Ruokareseptejä Hollannista
Asiasanat: alankomaalaiset ruokaohjeet ruoka ruokailutottumukset

> European Recipes and the Cooking of Europe
Ruokareseptejä Euroopasta
Asiasanat: ruoanvalmistus ruokaohjeet ruoka

> BBC Food around the world
Makuja maailmalta - ruokaohjeita kaikkialta maailmasta.
Asiasanat: ruokalajit ruoanvalmistus ruokaohjeet ruoka

> Vieraiden maiden keittiöt
Ruoanvalmistuksen nettiopas, jossa tutustutaan eri maiden ruokakulttuureihin.
Asiasanat: ruokaohjeet ruoanvalmistus ruokailutottumukset ruoka

> Luonnosta sinulle
Sivuilla on tietoa luonnonvaraisista marjoista, sienistä ja yrteistä. Esimerkkejä ja ohjeita on tuotteiden käytöstä ruokana ja koristeena – kaikenlaista tietoa myös luonnontuotealasta, laatuluokituksista ja lainsäädännöstä. Sivustolla on myös erilaisia visoja ja pelejä, joissa voi testata tietojaan luonnontuotteista. Lisäksi marjojen, sienten ja yrttien nimistä on sanastot useilla eri kielillä. Extranetista löytyy aineistoa opettajille. Extranettiin pitää kirjautua.
Asiasanat: luonnonmarjat sienestys marjat laatuluokitukset yrtit luonnontuoteala marjanpoiminta ruokaohjeet luonnontuotteet sienet biologia luonnonvarat ruoka

> Raastava nälkä
Nuorille suunnattu sivusto sisältää Raastava nälkä -keittokirjan pdf-muodossa suomeksi ja ruotsiksi, Raastava nälkä -sivut, joiden katselemiseen tarvitaan Flash Player 5 -selainlaajennus. Näiltä sivuilta löytyy tietoa juhlien järjestämisestä, vinkkisivut, tietoa kasvissyöjäksi ryhtymisestä, Vihannesvirtuoosi-testi sekä ravintoaiheinen sanasto. Tulostettavassa osiossa on lukujärjestys, kutsukortteja, menukortteja ja cocktailtikkujen koristeita pdf-muodossa. Sivut ovat osa Terveyttä kasviksilla -kampanjaa.
Asiasanat: ruoka juhlat vihannekset vegetarismi ruoka-aineet ruokaohjeet keittotaito peruskoulu kotitalous

> Kotimaiset kasvikset
Sivusto on Kotimaiset kasvikset ry:n. Soveltuu kotitalousopetukseen. Sisältää seuraavat osiot: kasvitieto, keittokirja, kuvagalleria, linkit, materiaalitilaukset, ravitsemus ja yhdistys. Ammattilaisille on oma osio sisältäen seuraavat: viljely, kauppa, suurkeittiö, opetus, tiedotteet ja tutkimus.
Asiasanat: ruokaohjeet ravitsemus vihannekset myynninedistäminen kasvit suurkeittiöt maanviljelijät järjestötoiminta kasvi ruoka keittotaito ravitsemuskasvatus

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus