Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 3 kpl
> Nettinuket kielten opetuksessa
Kieltenopettaja, TVT-opetuskäytön innovatiivinen kehittäjä ja kouluttaja Anita Nehrenheim esittelee ja jakaa ideoimiaan ja oppitunneilla testaamiaan uudenlaisia, innostavia työtapoja hyödyntää vapaasta verkosta saatavilla olevaa laadukasta materiaalia kielten opetuksessa. Palaute oppilailta on vakuuttavaa: paljon työskentelyintoa ja hyviä oppimistuloksia! Oppilaat vaatettavat valitsemansa nukkehahmon, aivan kuten ennen puettiin paperinukkeja. Nukkehahmoja on erilaisia, esim. mies- ja naisjulkkiksia. Hahmot viedään PowerPointiin ja niille tehdään esittelyteksti, jossa kuvataan hahmon ulkonäköä, vaatteita, luonnetta, elämää, harrastuksia jne. Ala- ja yläkoulu.Kaikki kielet.
Asiasanat: vaatteet harrastukset hiukset paperinuket nuket kieli ja kielet ulkonäkö NY146264

> Hiusten hoitamisen perusteet uusin menetelmin
Materiaali on tuotettu osana pedagogista kokeilua, jossa on hyödynnetty uusia opetusmenetelmiä ja verkkoa.
Asiasanat: kestävä kehitys kierrätys hygienia (puhtaus) hiukset iho mikrobit

> Hiusten liikuttaminen
Piirroskuva hiusten liikuttamisesta
Asiasanat: hiukset ruoanvalmistus suojavaatteet hygienia (kooste) bioteknologia elintarviketeknologia majoitus- ja ruokailupalvelut terveys ruoka

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus