Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 4 kpl
> Teentalk Britain / Lingonet Oy
Teentalk-ohjelmat tarjoavat viihdyttävän mutta silti tehokkaan tavan oppia englantia. Ohjelmat perustuvat spontaaneihin, käsikirjoittamattomiin oppilashaastatteluihin, jotka on tehty aidossa kouluympäristössä, missä koululaiset käyttävät autenttista arkipäivän englantia. Teentalk Britain esittelee 24 brittiläiskoululaista, joita haastatellaan erilaisista aiheista kuten koulunkäynti, harrastukset, urheilu ja musiikki. Haastattelujen seuraaminen on helppoa ja hauskaa, ja koko ajan kielenoppija on tekemisissä autenttisen nuorten käyttämän arkipäivän kielen kanssa. Interaktiiviset harjoitukset hyödyntävät multimedian tarjoamia mahdollisuuksia ja tekevät kielenoppimisen helpommaksi.
Asiasanat: englantilaiset digitaalinen oppimateriaali englannin kieli kuullun ymmärtäminen kielet harjoitus Englanti kielten opetus

> British Council Finland
Ison Britannian kansainvälinen koulutuksen ja kulttuuristen suhteiden (hyväntekeväisyys)organisaatio. Opettajalle opetuksen taustamateriaaleja, tasotestejä (englanninkielisiä).
Asiasanat: englantilaisuus kulttuuri englannin kieli englantilaiset brittiläisyys

> Kurssit: Alright? Alright!
Alright? Alright! on perus- ja keskitason englanninopiskelijoille tarkoitettu kymmenosainen itsenäinen verkkokurssi. Kurssissa opiskellaan englannin perusteita, mutta materiaali soveltuu myös pidemmälle ehtineille opiskelijoille.
Asiasanat: sää puhelimet tervehdykset kysymykset Smalltalk NY155090 englannin kieli englantilaiset hotellit

> Englanti | Opettaja.tv | yle.fi
Ylen opettaja.tv:n teemapakettikokonaisuudessa tutustutaan englannin kieleen laajasti. Materiaali on tarkoitettu alakoulun englannin kielen opetukseen. Materiaali sisältää 30 videota ja 107 tehtävää.
Asiasanat: lääkärit teekupit NY148383 ostaminen englantilaiset tee laskeminen tervehdykset englannin kieli kahvilat poliisi (organisaatiot)

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus