Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 3 kpl
> Historian havinaa
Historian havinaa on tekstipitoinen tiivis katsaus Suomen historiaan keskiajalta ja Kustaa Vaasan ajasta 1950-luvun alkuun.
Asiasanat: suurvalta-aika itsenäisyyden aika historia verkko-oppimateriaali verkko-opiskelu sota-aika autonomian aika keskiaika jälleenrakentaminen Suomen historia

> Suomi 80 - Itsenäistymisen vuodet 1917-1918
Tampereen yliopiston historiatieteen laitoksen ylläpitämä verkkojulkaisu, jossa seurataan Suomen itsenäistymiskehitystä 80 vuotta sitten. Sivuilla voi olla olla mukana vuosien 1917 ja 1918 jännittävissä tapahtumissa viikoittaisia uutissivuja seuraamalla sekä seurata itsenäistymiskehitystä maaliskuusta 1917 heinäkuuhun 1918 asti. Tausta-artikkeleiden avulla voi aiheeseen perehtyä laajemmin. Lisäksi tarjolla on internet-linkkejä aihepiiriin liittyen.
Asiasanat: itsenäisyys (kooste) historia itsenäistyminen (valtiot) itsenäisyyden aika suomen historia

> Itsenäistymisen vuodet 1917-1918
Tampereen yliopiston historiatieteen laitoksen ylläpitämä sivusto, jossa seurataan Suomen itsenäistymiskehitystä 80 vuotta sitten.
Asiasanat: historia vallankumoukset itsenäisyyden aika sortovuodet itsenäisyys (valtiot) ensimmäinen maailmansota itsenäistyminen (valtiot)

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus