Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 5 kpl
> MAA5 - Vektorit
Internetixin vektoreita käsittelevä oppimateriaali liittyy lukion matematiikan kurssiin (MAA5).
Asiasanat: kolmiulotteisuus vektorit (matematiikka)

> Pistetulo eli skalaaritulo | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n vektorien teemakokonaisuus käsittelee pistetuloa eli skalaarituloa (MAA5). Teemakokonaisuus on tarkoitettu lukion matematiikan pitkän oppimäärän oppitunneille. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyvä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: vektorit (matematiikka) skalaaritulo pistetulo,

> Vektorit kolmiulotteisessa avaruudessa | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n vektorien teemakokonaisuus käsittelee vektoreita kolmiulotteisessa avaruudessa (MAA5). Teemakokonaisuus on tarkoitettu lukion matematiikan pitkän oppimäärän oppitunneille. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyvä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: kolmiulotteisuus matematiikka avaruus vektorit (matematiikka) paikkavektori

> Vektorit kaksiulotteisessa koordinaatistossa | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n vektorien teemakokonaisuus käsittelee vektoreita kaksiulotteisessa kordinaatistossa (MAA5). Teemakokonaisuus on tarkoitettu lukion matematiikan pitkän oppimäärän oppitunneille. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyvä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: vektorit (matematiikka) NY165767 matematiikka kordinaatisto

> Vektorien ominaisuuksia ja laskutoimituksia | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n vektorien teemakokonaisuus käsittelee vektorien ominaisuuksia ja laskutoimituksia (MAA5). Teemakokonaisuus on tarkoitettu lukion matematiikan pitkän oppimäärän oppitunneille. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyvä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: matematiikka vektorit (matematiikka) yksikkövektorit

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus