Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 2 kpl
> Viljavuuspalvelu
Sivustolla esitellään Viljavuuspalvelu Oy:n palveluita, joita ovat viljavuus- ja maanparannusainetutkimukset, viher-, kotipuutarha-, kasvihuone- ja metsäanalyysit sekä kotieläintuotantoon liittyvät analyysit. Sivustolla on hyvät ohjeet erilaisten näytteiden ottamiseksi analyysia varten, ja ohjeet ovat saatavissa myös pdf-muodossa. Tietolöhde ja opas ammatilliseen koulutukseen.
Asiasanat: vilja näytteenotto viljavuus analyysi kotieläin metsä puutarhan hoito kasvi maanviljely maanparannusainetutkimus kotipuutarha-analyysi metsäanalyysi viheranalyysi kasvihuoneanalyysi

> Laboratorioanalyysit
Sivuston tarkoituksena on hahmottaa laboratorioanalyysit kokonaisuuksina. Analyysit on jaettu näytteiden mukaan elintarvikenäytteiden, ympäristönäytteiden ja teollisuuden näytteiden analysointeihin. Sivustojen tarkoituksena on sekä yksittäisten laboratoriotöiden opastus käytännön työohjeiden avulla että näytteen kokonaisvaltaisen analysoinnin ymmärtäminen.
Asiasanat: laboratoriot näytteenotto laboratoriotutkimus analyysimenetelmät ammatillinen koulutus laboratoriotyöskentely virtuaalikoulu laboratorioanalyysit,

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus