Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 6 kpl
> Kirjoittaminen ja nykykulttuuri - Lukion äidinkieli ja kirjallisuus - Internetix
Internetixin lukion äidinkielen ja kirjallisuuden verkkokurssi  (ÄI9) käsittelee kirjoittamista ja nykykulttuuria. Kurssi sisältää ohjeet opettajalle ja oppilaalle, oppimateriaalin sekä tehtävänannot.
Asiasanat: abiturientit kirjoittaminen esseet kirjallisuus kulttuuri äidinkieli (oppiaineet) ylioppilaskirjoitukset

> Edistyneille | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee suomen kielen opintoja, toisena tai vieraana kielenä. Tämä osa sisältää kieliopin harjoitusmateriaalia edistyneille. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: suomen kieli lukio abiturientit kielioppi vapaa sivistystyö Opetushallitus

> Saksan Abitreenit | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee saksan kielen opintoja, kokonaisuuden Vapaa sivistystyö alla. Soveltuu myös lukioon, sillä abitreenitehtävät on suunnattu ylioppilaskirjoituksiin kertaaville abeille tai vastaavan kielitaidon omaaville. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: abiturientit vapaa sivistystyö saksan kieli lukio Opetushallitus

> Abitreenit | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee ruotsin kielen opintoja, kokonaisuuden Vapaa sivistystyö alla. Soveltuu myös lukioon, sillä abitreenitehtävät on suunnattu ylioppilaskirjoituksiin kertaaville abeille tai vastaavan kielitaidon omaaville. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: lukio ruotsin kieli vapaa sivistystyö abiturientit Opetushallitus

> Ranskan abitreenit | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee ranskan kielen opintoja. Teemakokonaisuus liittyy vapaaseen sivistystyöhön, mutta sopii myös abeille: kyseessä on kertauspaketti ylioppilaskirjoituksiin valmistautuville lukiolaisille tai vastaavat taidot hallitseville. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: abiturientit vapaa sivistystyö ranskan kieli Opetushallitus

> Portugalin abitreenit | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee Portugalin kielen opintoja. Teemakokonaisuus on tarkoitettu Portugalin kielen abitreeneihin. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä. ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: portugalin kieli lukio abiturientit Opetushallitus

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus