Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 2 kpl
> Englannin sanastokertaus BE1: 5
Englannin kielen sanaristikko harjoitustehtävä, jossa tavoitteena on BEE English 1 -kirjan kappaleen 5 sanoja kertaaminen. Harjoitus on osana laajaa tehtäväpakkia, perunakellaria, jossa lähes 330 tehtävää eri oppiaineisiin liittyen. Tehtävät toimivat IE-selaimissa pääpiirteittäin seuraavasti: Merkintä v6+: Vähintään Internet Explorer 6. Toimivuus muissa selaimissa (pääsääntöisesti, poikkeuksia voi esiintyä): Firefox 2: Kaikki.* Mozilla/Netscape 7: Kaikki.* Opera 7: Kaikki, jos asetettu esittäytymään IE:nä. JavaScript-tuen pitää olla päällä. Satunnaisia vaihteluja ylläolevaan luokitteluun voi ilmetä. Myös muiden kuin Windows-käyttöjärjestelmien (esim. MacOS) selainversioissa voi olla toimivuuteen vaikuttavia eroja.
Asiasanat: sanaristikot kirjallinen viestintä englannin kieli sanastot kieli sanat

> Joulusanat sekaisin
Äidinkielen sanastotehtävä, jossa etsittävä tuttuja jouluun liittyviä sanoja. Tonttu on sekoittanut sekoitti kirjaimet, oppilas muodostaa kirjaimista tuttuja sanoja. Harjoituksessa mahdollisuus saada vinkkejä ja tarkistaa tehtävät itse.
Asiasanat: äidinkieli (oppiaineet) kirjoittaminen sanat kirjallinen viestintä

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus