Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 4 kpl
> Puheviestinnän taidot (ÄI7) | Opettaja.tv | yle.fi - lukio
Yleisradion opettaja.tv:n Puheviestinnän taidot (ÄI7) -teemapaketissa syvennetään puheviestintään liittyviä tietoja ja taitoja sekä opitaan arvioimaan puheviestinnän merkitystä ihmissuhteissa, opiskelussa ja työelämässä. Sisältö on tarkoitettu lukion äidinkielen ja kirjallisuuden oppitunneille. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: puheviestintä draamapedagogiikka suomen kieli äidinkieli (oppiaineet)

> Vuorovaikutus | Opettaja.tv | yle.fi - yläkoulu
Yleisradion opettaja.tv:n Vuorovaikutus -teemapaketissa perehdytään oppimisen ja opettamisen muotohin sekä draamaan opettamisen ja oppimisen välineenä. Sisältö on tarkoitettu yläkoulun äidinkielen ja kirjallisuuden oppitunneille. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: näytelmät vuorovaikutus opetus oppiminen draamapedagogiikka

> Draamakasvatus - Menetelmät - Materiaalit - Opettajalle - Nuorten Akatemia
Draamakasvatuksen tukimateriaaleja nuorten kanssa toimiville.
Asiasanat: draamapedagogiikka NY161587 NY154877

> Tarinanetti - oppimateriaalin etusivu
Opas opettajille ja kouluttajille draamaan perustuvien opetusmenetelmien käyttöön eri oppilaitoksissa ja luokkatasoilla. Aineisto sisältää ohjeita draamamenetelmän käyttämiseen, esimerkkejä ja valmiita harjoituksia. Kontekstina käytetään erityisesti terveyskasvatusta.
Asiasanat: suvaitsevaisuus teemat (kerronta) opetusmenetelmät seurustelu tarinat keskustelu terveystieto ilmaisukasvatus seksuaalikasvatus terveystieteet tunteet opetustilanne draamapedagogiikka päihteet tekniikka (menetelmät) kiusaaminen peruskoulu tarina lukio tunne-elämän kehitys draama terveysoppi terveyskasvatus

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus