Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 5 kpl
> Yleiset kielitutkinnot | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee suomen kielen opintoja, toisena tai vieraana kielenä. Sivun YKItreeneissä voi valmistautua suomen kielen yleiseen kielitutkintoon. Palvelu antaa palautetta osaamisesta ja edellyttää siksi rekisteröitymistä käyttäjäksi. Sivulla on linkit alasivuille (puheen ymmärtäminen, tekstin ymmärtäminen, rakenne ja sanasto), joilla voi harjoitella YKItreenien tehtävillä ilman rekisteröitymistä. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: vapaa sivistystyö suomen kieli toinen kieli kielitutkinnot Opetushallitus

> Ylin taso | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee ruotsin kielen opintoja, kokonaisuuden Vapaa sivistystyö alla. Tässä osassa on kyse yleisen kielitutkinnon puheen ymmärtämisestä ja ylimmän tason harjoitustehtävistä. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: kielitutkinnot ruotsin kieli vapaa sivistystyö puhe (puhuminen) ymmärtäminen Opetushallitus

> Keskitaso | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee ruotsin kielen opintoja, kokonaisuuden Vapaa sivistystyö alla. Tässä osassa on kyse yleisen kielitutkinnon puheen ymmärtämisestä ja keskitason harjoitustehtävistä. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: kielitutkinnot vapaa sivistystyö ruotsin kieli ymmärtäminen puhe (puhuminen) Opetushallitus

> Perustaso | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee ruotsin kielen opintoja, kokonaisuuden Vapaa sivistystyö alla. Tässä osassa on kyse yleisen kielitutkinnon puheen ymmärtämisestä ja perustason harjoitustehtävistä. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: kielitutkinnot ruotsin kieli puhe (puhuminen) ymmärtäminen vapaa sivistystyö Opetushallitus

> Yleinen kielitutkinto | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee ruotsin kielen opintoja. Teemakokonaisuus liittyy vapaaseen sivistystyöhön. YKItreeneissä voi valmistautua ruotsin kielen yleiseen kielitutkintoon. Palvelu antaa palautetta osaamisesta ja edellyttää siksi rekisteröitymistä käyttäjäksi. Sisältää myös linkit alasivuille (puheen ymmärtäminen, tekstin ymmärtäminen, rakenne ja sanasto), joilla voi harjoitella YKItreenien tehtävillä ilman rekisteröitymistä.
Asiasanat: ruotsin kieli kielitutkinnot vapaa sivistystyö Opetushallitus

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus