Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 5 kpl
> Europass
Europassi kertoo työnantajalle tai koulutuksen järjestäjälle osaajan tiedoista ja taidoista yhtenäisellä eurooppalaisella tavalla.
Asiasanat: ansioluettelot osaaminen

> ENA3 - Koulutus ja työ
Internetixin koulutusta ja työtä käsittelevä oppimateriaali liittyy lukion englannin kielen kurssiin (ENA3).
Asiasanat: ansioluettelot työ yliopistot artikkelit (julkaisut) sanajärjestys adjektiivit lukio koulutus

> Työnhaku kielen opetuksessa
Kieltenopettaja, TVT-opetuskäytön innovatiivinen kehittäjä ja kouluttaja Anita Nehrenheim esittelee ja jakaa ideoimiaan ja oppitunneilla testaamiaan uudenlaisia, innostavia työtapoja hyödyntää vapaasta verkosta saatavilla olevaa laadukasta materiaalia kielten opetuksessa. Palaute oppilailta on vakuuttavaa: paljon työskentelyintoa ja hyviä oppimistuloksia! Työnhakuprojektissa oppilas tutkii työnhakuprosessiin liittyvää verkkomateriaalia, kirjoittaa työhakemuksen ja ansioluettelon, osallistuu työpaikkahaastatteluun, toimii työpaikkahaastattelijana sekä kirjoittaa tuotoksen omista työelämää koskevista ajatuksistaan. Verkkomateriaali on englanninkielistä, idea sopii kaikkiin kieliin), 9 lk ylöspäin
Asiasanat: työnhaku ansioluettelot kieli NY146264

> Työnhakukoulutus
Oppimateriaali on tarkoitettu tukimateriaaliksi työhanku taitojen kehittämiseen. Materiaalista löytyy kattavasti tietoa työnhakuprosessista, esimerkki harjoituksia, malliasiakirjoja ja linkkejä.
Asiasanat: ansioluettelot työnhaku työhaastattelu Virtuaalikoulu,

> Kurssi 6 : Les etudes et les projets d'avenir
Lukion ranskan kurssi käsittelee opiskelua ja tulevaisuudensuunnitelmia. Teksteissä tutustutaan ranskalaiseen koulujärjestelmään ja opettelellaan ansioluettelon ja työhakemuksen tekemistä ranskalaiseen tapaan.
Asiasanat: koulutusjärjestelmät ranskan kieli ranskalaisuus kieli ja kielet koulutus tulevaisuudenodotukset opiskelu ansioluettelot työhakemukset, Opetushallitus

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus