Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 2 kpl
> Etelä-Karjalan historiaa ja muinaisjäännöksiä
Etelä-karjalan esihistoriaa sivusto tarjoaa tietopaketin muinaisesta esineistöstä,kivi-rauta-ja pronssikauden asutuksesta, ihmisistä ja tavoista. Sivustolla on myös peli Kauskilan vanha kalmisto, jossa päästään seikkailemaan argeologisille kaivauksille.
Asiasanat: esihistoria kivikausi karjalaisuus esineet perinne pronssikausi historia rautakausi

> Karjalan koko kuva
Tietolähde Karjalasta, jossa myös tehtäviä oppilaille. Sivusto liittyy Karjalan koko kuva -näyttelyyn, joka tarkastelee sekä Venäjän että Suomen Karjalan historiaa ja kansanelämää. Sivuston sisältö jakautuu viiteen osioon: historiaan, kansanperinteeseen, elinkeinoihin, uskontoon ja karelianismiin. Koululaisille on mukana tehtäväsivuja, jotka on jaettu kolmelle eri tasolle: ala-asteen, yläasteen ja lukion oppilaille. Osa tehtävistä on vuorovaikutteisia ja oppilas pystyy tekemään internetsivujen pohjalta, osa tehtävistä vaatii tutustumista Karjalan koko kuva -näyttelyyn.
Asiasanat: historia karelianismi karjalaisuus historia Karjala

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus