Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 2 kpl
> Sammon salat
Pelillinen oppimateriaali Kalevalan ja kansanperinteen maailmasta.Oppimateriaali koostuu kolmesta osasta: - Kalevalan keskeisimmät runot ja niiden tiivistelmät sekä hahmojen esittely - Sampo, jossa käyttäjät rakentavat oman Samponsa pelaamalla minipelejä ja suorittamalla tehtäviä - Lönnrotin maailma, jossa käsitellään Lönnrotin elämäntyötä ja sen vaikutuksia suomen kieleen ja kulttuuriin
Asiasanat: kansanperinne Kalevala

> Seikkailu saaristossa -Loiston tietopaketti koululaisille
Sivusto on peruskoulun alaluokille suunnattu monialainen tietopaketti saaristosta. Se johdattaa kävijän viidelle interaktiiviselle polulle, joiden aiheina ovat "Saariston sitkeät selviytyjät", "Kalastajan vuosi", "Elämää Saaristomerellä ja luodoilla", "Saarten satuja, luotojen lauluja" sekä "Meri yhdistää, meri eristää". Osiot käsittelevät esimerkiksi saaristoon liittyviä luonnontieteellisiä ilmiöitä, kansanperinteitä ja vuodenaikojen vaihtelua. Sivuston toimiminen edellyttää, että käytettävä Internet-selain sallii JavaScript -koodin suorittamisen.
Asiasanat: ympäristö- ja luonnontieto saaristot vuodenajat kansanperinne ympäristökasvatus ympäristö saari

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus