Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 2 kpl
> Tikas: Tieto- ja viestintätekniikkaa selkokielellä
Tikas on erityistä tukea tarvitsevien oppijoiden tieto- ja viestintätekniikkataitojen (TVT) opettamiseen kehitetty pedagoginen koulutusmalli, jonka tavoitteena on tarjota helpompi ja yksilöllisempi tapa oppia TVT-taitoja. Vaikka Tikas-malli on suunniteltu erityistä tukea tarvitseville, hyödynnetään sitä yhä enemmän myös yleisopetuksessa. Sivustolta löydät mm. tietoa, opetusmateriaalia ja käyttäjien kokemuksia.
Asiasanat: erityispedagogiikka tieto- ja viestintätekniikka tietotekniikka erityisopetus selkokieli

> Ammattipolku.fi
Pirkanmaan ammatillisen erityisopetuksen koordinaatiokeskuksen ylläpitämiltä kotisivuilta osoitteesta www.ammattipolku.fi löytyy tietoa muun muassa Pirkanmaan alueen ammatillisen erityisopetuksen järjestämiseen liittyvistä asioista, koulutustarjonnasta Pirkanmaalla, opiskelijan tukeen liittyvistä asioista sekä koulutukseen hakemisesta. Jos koet tarvitsevasi tietoa tai olet kiinnostunut yllämainituista asioista, käyhän tutustumassa ammattipolku -sivustoon, sieltä löydät tiedot kootusti!
Asiasanat: erityispedagogiikka ammatillinen erityisopetus ammatillinen koulutus

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus