Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 5 kpl
> Kansalais- ja yhdistystoiminta | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuudessa aiheena on kansalais- ja yhdistystoiminta. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä. Teemakokonaisuus on tarkoitettu lukion filosofian opetukseen.
Asiasanat: julkinen keskustelu järjestöt NY144306 kansalaisjärjestöt osallistava journalismi yhteiskunnalliset liikkeet reilu kauppa poliittiset liikkeet yhdistymisvapaus yleinen mielipide

> Kansalaisuus ja hyvä yhteiskunta | Opettaja.tv | yle.fi
Ylen opettaja.tv:n teemapaketti yläkoulun elämänkatsomustiedon opetukseen, jonka aiheena on kansalaisuus ja hyvä yhteiskunta. Materiaali sisältää 17 videota ja kuusi äänitettä.
Asiasanat: sosiaaliset liikkeet naiset ihmisoikeudet äänestäminen järjestöt mielenosoitukset yhdistyslaki yhdistymisvapaus terrorismi demokratia vallankumoukset reilu kauppa ilmastonmuutokset NY144306 ihmisoikeusjärjestöt

> Punainen risti
Viivapiirros Punaisen ristin logosta.
Asiasanat: logot järjestöt terveydenhuolto terveysoppi terveyskasvatus järjestö

> Lusto - Suomen metsämuseo ja metsätietokeskus
Metsätietokeskus Luston esittelysivustolla kerrotaan museon ja metsätietokeskuksen toiminnan lisäksi myös Suomen metsätalouden historiasta ja nykypäivästä. Sivustolla on kouluille suunnattu osio "Oppiminen museossa ja lähiympäristössä", jossa on aiheeseen liittyvää informaatiota ja oppimateriaaleja. Osa materiaalista vaatii toimiakseen Macromedia Flash Player - ja Quick Time -ohjelmat.
Asiasanat: historia metsäala järjestöt metsät museot metsä historia museo

> Suomen Historiallinen Seura
Suomen Historiallisen Seuran kotisivusto. Tietoa seuran organisaatiosta, toiminnasta, hankkeista, kokoelmista ja julkaisuista. Lisäksi linkkejä muihin aiheeseen liittyviin sivustoihin.
Asiasanat: historia järjestöt Suomi historia Suomi

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus