Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 3 kpl
> Tietokilpailut kielen opiskelussa
Kieltenopettaja, TVT-opetuskäytön innovatiivinen kehittäjä ja kouluttaja Anita Nehrenheim esittelee ja jakaa ideoimiaan ja oppitunneilla testaamiaan uudenlaisia, innostavia työtapoja hyödyntää vapaasta verkosta saatavilla olevaa laadukasta materiaalia kielten opetuksessa. Palaute oppilailta on vakuuttavaa: paljon työskentelyintoa ja hyviä oppimistuloksia! Älypää on suosittu suomenkielinen tietovisa netissä. Snille ja Älypää Europa ovat sen ruotsinkielisiä versioita. Älypää Junior/ Classic/ Advanced/ Senior ovat englanninkielisiä versioita. Norden Quiz on ruotsinkielinen tietovisa Pohjoismaiden kulttuurista.opetukseen, kaikki tasot. Ruotsin ja englannin opiskeluun yläkoulusssa.
Asiasanat: NY146264 tietokilpailut kieli ja kielet

> Pietari
Pietarin kaupunkia koskeva suomenkielinen tietokilpailu, jossa valitaan esitettyyn kysymykseen oikea suomenkielinen vastaus.
Asiasanat: venäjän kieli tietokilpailut venäjän kieli Pietari

> Kaupunkeja
Venäläisiä kaupunkeja koskeva monivalintamuotoinen tietokilpailu, jossa valitaan valikosta oikea kaupunki kuhunkin kysymykseen.
Asiasanat: venäjän kieli tietokilpailut maantiede kaupungit (hallintoalueet) venäjän kieli kaupunki Venäjä

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus