Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 5 kpl
> Muslims | FRONTLINE | PBS
Islamia monipuolisesti käsittelevä englanninkielinen sivusto. Sivulta löytyy tietoa islamin uskosta, historiasta, eri suuntauksista sekä kulttuurisesta, poliittisesta ja sosiaalisesta näkökulmasta. Sivustolla on myös kysymyksiä ja vastauksia sekä opettajan opas.
Asiasanat: islamismi uskonto (uskominen) islamilaiset maat historia islamilainen kulttuuri islamilainen taide islam muslimit sharia uskonto ja uskonnot uskonnot uskonnonopetus historia islam Uskonnonopetus

> Islam / Opetus
Kulttuurien museon 2005-2006 esillä olleen Minareetin kutsu -näyttelyyn liittyvä opetusmateriaali, joka sisältää taustatekstin, koululaistehtävät ja roolipelin. Materiaalia voidaan soveltaa mm. historian, elämänkatsomustiedon, uskonnon, äidinkielen ja kuvaamataidon opetukseen. Materiaali soveltuu myös aikuisryhmille.
Asiasanat: islamilainen taide islamilainen kulttuuri islam

> HI6- Kulttuurit kohtaavat
Internetixin kulttuurien kohtaamisia käsittelevä oppimateriaali liittyy lukion historian kurssiin (HI6).
Asiasanat: aasialaiset islamilainen kulttuuri australialaisuus amerikkalaisuus afrikkalaisuus kulttuurienvälisyys Aleksanteri Suuri,

> Islam | Opettaja.tv | yle.fi
Ylen opettaja.tv:n teemapaketti yläkoulun elämänkatsomukstiedon opetukseen, jonka aiheena on islam. Materiaali sisältää kolme videota ja yhden tehtävän.
Asiasanat: NY151388 huivit islamilainen kulttuuri moraali hautajaiset islam

> Islam / Opetus | Museovirasto
Kulttuurien museon laatimaa materiaalia maailman kansoista opettajalle ja oppilaille. Sisältää perustietoa islamista, tehtäviä tausta-aineistoineen ja lyhyen roolipelin. Materiaalia voidaan soveltaa mm. historian, elämänkatsomustiedon, uskonnon, äidinkielen ja kuvaamataidon opetukseen. Soveltuu myös aikuisryhmille.
Asiasanat: NY151388 islamilainen kulttuuri oikeusjärjestelmät -- islam islamilainen taide islam

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus