Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 90 kpl
1 2 3 4 5 6 7 8 9 | seuraava >>
> Haarukkanyöriä huovutukseen
Peruskoulun 7.-9. lk oppilaille tehty opas haarukkanyörin tekemiseen. Materiaali sisältää valokuvat ja ohjeet työskentelyn ei vaiheista ja se sopii käytettäväksi oppitunnin osana.
Asiasanat: käsityöt käsityökasvatus käsityöohjeet käsityö (toiminta) käsityöala punokset huovutus

> Vapaalankavanutus
Peruskoulun 7.-9. lk oppitunnin osaksi tehty opas vapaalankavanutuksen tekemiseen. Materiaali sisältää kuvaesimerkkejä eri työvaiheista.
Asiasanat: käsityö (toiminta) käsityöt käsityöohjeet käsityöala käsityökasvatus huovutus käsityönopettajat

> Villakäsityöt
Perukoulun 7.-9. lk opettajille ja oppilaille suunnattu materiaali villan hyödyntämisestä tuotteessa. Materiaali sisältää tietoa miten suomenlampaan villaa on hyödynnettu historiasta nykypäivään, miten villaa kehrätään, miten kasvivärjäys tehdään sekä kuvia ja ohjeet villapäähineiden, ryijyjen, korujen ja kananmunasuojien ja sydänkoristeiden tekemiseen. Materiaali on tuotettu osana Villa vie -hanketta.
Asiasanat: käsityöt käsityönopettajat käsityöala käsityökasvatus huovutus villa käsityö (toiminta) käsityöohjeet

> Huovutettu enkeli
Peruskoulun 3.-6. lk käsityöopettajille suunnattu opas huovutetun enkelin tekemiseen 1-2 oppitunnilla. Materiaali sisältää kuvat ja ohjeet prosessin eri vaiheista.
Asiasanat: käsityöt käsityönopettajat huovutus käsityöala käsityökasvatus käsityöohjeet käsityö (toiminta)

> Huovutettu kännykkäkotelo
Peruskoulun 7.-9. lk opiskelijoille tehty opas huovutetun kännykkäkotelon tekemiseen oppitunnilla. Materiaali sisältää kolme kokonaisuutta: Suunnittelu ja koristelu, tarvikkeet ja materiaalit, valmistusohjeet (ohje&kuva vaiheista).
Asiasanat: käsityökasvatus käsityö (toiminta) huovutus käsityöala käsityöt käsityöohjeet käsityönopettajat

> Huopakukka
Peruskoulun käsityöopettajille tehty opas huopakukan tekemiseen 1-2h oppitunnilla. Materiaali sisältää kuvat ja ohjeet prosessin vaiheista.
Asiasanat: huovutus käsityöt käsityöala käsityö (toiminta) käsityökasvatus käsityönopettajat käsityöohjeet

> Hevosvetoista huopaa oppilasvoimin
Peruskoulun 8.-9. luokan oppilaat toteuttivat kolmepäiväisen käsityön projektin, jossa valmistettiin hevosvetoista huopaa. Materiaalissa on kuvattu opettajalle suunnittelun pohjaksi prosessin vaiheet: Huovan kuviointi, huovan tekeminen, huovuttaminen hevosvetoisesti ja huovan viimeistely.
Asiasanat: käsityö (toiminta) käsityöala käsityöt käsityönopettajat käsityöohjeet käsityökasvatus huovutus

> Huovuta kolmiulotteinen esine
Peruskoulun käsityötunnille tehty havainnollistava ppt-eistys kolmiulotteisen esineen huovuttamisesta. Materiaali sopii sekä opettajalla että oppilaiden käyttöön.
Asiasanat: käsityöt käsityö (toiminta) huovutus käsityöohjeet käsityöala käsityökasvatus käsityönopettajat

> Huovutus
Peruskoulun 8.lk käsityötunneille tehty opas huovutukseen. Kuvagalleriassa esitellään valmiita huovutustöitä. Suunnittelutyö tehdään tietokoneavusteisesti ja huovutustekniikkaa opastetaan tasohuovutus, kolmiulotteisten töiden huovutuksen ja neulahuovutuksen avulla.
Asiasanat: käsityönopettajat käsityö (toiminta) käsityöt tietotekniikka käsityöala käsityökasvatus käsityöohjeet huovutus

> Huovutus - testaus 2
Viivapiirros huopatyön testauksesta sormin
Asiasanat: tekstiilityö (oppiaineet) huopatyöt huovutus työtavat tekstiilitaide käsiteollisuus

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus