Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 2 kpl
> Tapakasvatus ja sosiaaliset taidot - MLL/videoleikkeet
Mannerheimin Lastensuojeluliitto on tuottanut Muumilaakson tarinoiden kuvamateriaalista tietoiskusarjan, jolla halutaan tukea koteja suvaitsevaisuus- ja tapakasvatuksessa. Muumien tietoiskut aiheista: anteeksi, auttaminen, erilaisuuden hyväksyminen, kiitos, kiusaaminen, pienempien puolustaminen, puheenvuoron antaminen, sukupuolten tasa-arvo, syrjimättömyys, uni, väkivallattomuus, ympäristö.
Asiasanat: NY121776 muumit tapakasvatus

> Hyvät tavat luonnossa - Metsä vastaa
Metsä vastaa -verkkopalvelu sisältää kattavasti tietoa Suomen metsistä, metsätaloudesta sekä metsän- ja luonnonhoidosta. Lisäksi palvelussa välitetään metsäalan uutisia ja tietoa tuoreista tutkimustuloksista. Sivusto on Metsätalouden kehittämiskeskus Tapion ylläpitämä yhteiskunnallisen viestinnän palvelu. Hyvät tavat luonnossa -osiossa kerrotaan mitä tehdä, kun eksyys, jokamiehen oikeudet, nuotion teko, varusteet ja lopuksi kysytään pitääkö metsässä pelätä?  
Asiasanat: pelko nuotiot tapakasvatus metsät jokamiehenoikeudet NY151208

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus