Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 2 kpl
> Kultainen kuutio/matematiikan linkkilista esikouluopetukseen
Matematiikkaan liittyviä linkkejä: AbacoMath -oppimisaihiot (lukualue 0 – 10, lukujonot ja hahmottamista. Ilmainen virtuaaliohjelma AbacoMath. Osa oppimisaihioista soveltuu jo esiopetukseen), Espoon matikkamaa (toiminnan esittely), Summamutikka-keskus (LUMA-keskuksen alainen matematiikan opetuksen resurssikeskus, joka toimii Helsingin yliopiston Matematiikan ja tilastotieteen laitoksella), Opperi-sivusto (monipuolinen, usein päivitetty, matematiikan oppimiseen liittyvä tietopankki, jossa on mm. tietoja toimintamateriaaleista, kirjallisuudesta, Opperin järjestämistä koulutuksista), Solmu (Varga–Neményi -opetusmenetelmään pohjautuvia artikkeleita ja kurssimuistiinpanoja matematiikanopetuksesta).
Asiasanat: matematiikka esikoulu

> Auta Eppua -opetusaineistot
Auta Eppua -aineisto sisältää oppaan kouluttajalle sekä opetuskalvot. Opetusaineistossa käsitellään viisi eri tapaturmatilannetta. Kouluttaja voi halutessaan tulostaa oppaan tarinat ja lisätehtävät lapsille. Materiaalit ovat pdf-muodossa.
Asiasanat: esikoulu esikoululaiset tapaturmantorjunta esikouluikäiset ensiapu hätäilmoitukset palovammat tapaturmat haavat

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus