Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 3 kpl
> Kuorma-auton alusta - RAO / Verkko-opinnot
Tämä verkko-opiskelukokonaisuus on osa opintokokonaisuuden opiskelua ja soveltuu erityisesti niille opiskelijoille jotka opiskelevat ko. opintokokonaisuuden työssä oppimalla. Virtuaalisen osuuden tavoite on tehostaa kokonaisuuden tavoitteiden saavuttamista, etenkin teoreettisten sisältöjen osalta. Työssäoppimispaikan työtehtävät muodostavat perustan verkossa toteutettaville oppimistehtäville. Verkkotehtävissä syvennetään käytännön tehtävissä kehittyvää osaamista. Välineinä käytetään työssäoppimispaikan korjaamokirjallisuutta, oppikirjaa, verkossa olevaa materiaalia sekä opiskelijan - työpaikkaohjaajan - opettajan yhteistä keskustelupalstaa. Työssäoppimispäiväkirja toteutetaan verkkopohjaisena.
Asiasanat: alustat kuorma-autot huolto korjaus hallintalaitteet virtuaalikoulu

> Henkilöauton alusta - RAO / Verkko-opinnot
Verkko-opiskelukokonaisuus liittyy kevyen kaluston alustaan, lähinnä jarrulaitteisiin sekä heilahduksenvaimennukseen. Kokonaisuus on tarkoitettu käytettäväksi autoalan perustutkinnon opinnoissa, mutta sitä voidaan soveltaa myös muissa alan opinnoissa, sekä muissa opinnoissa jotka suuntautuvat kyseiseen asiaan. Autoalan perustutkinnon opinnoissa kokonaisuus kohdentuu Huoltotekniikka -opintokokonaisuuteen. Osa opiskelutehtävistä soveltuu myös Autoalan perustaidot -jakson opiskeluun.
Asiasanat: henkilöautot alustat jarrut huolto virtuaalikoulu

> Rulla, rullausalusta ja huopaa
Viivapiirros huovutusrullasta, rullausalustasta ja huovasta
Asiasanat: huovutus tekstiilityö huopatyöt alustat työvälineet huopa tekstiilitaide työvälineet käsiteollisuus

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus