Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 3 kpl
> Prosentit 1 (perunakellari)
Tehtävä prosenttien hahmottamisesta. Oppilas määrittää, kuinka suuren osa prosentteina kuvasta on väritetty. Tehtäviä 10 kpl. Tarkistamismahdollisuus. Tehtävät toimivat IE-selaimissa pääpiirteittäin seuraavasti: Merkintä v3+: Vähintään Internet Explorer 3. Merkintä v4: Vähintään Internet Explorer 4.01. Merkintä v4+: Vähintään Internet Explorer 4. Merkintä v5+: Vähintään Internet Explorer 5.5. Merkintä v6+: Vähintään Internet Explorer 6. Toimivuus muissa selaimissa (pääsääntöisesti, poikkeuksia voi esiintyä): Firefox 2: Kaikki.* Mozilla/Netscape 7: Kaikki.* Opera 7: Kaikki, jos asetettu esittäytymään IE:nä. JavaScript-tuen pitää olla päällä. Satunnaisia vaihteluja ylläolevaan l uokitteluun voi ilmetä. Myös muiden kuin Windows-käyttöjärjestelmien (esim. MacOS) selainversioissa voi olla toimivuuteen vaikuttavia eroja.
Asiasanat: NY161750 matematiikka NY148378 matemaattinen logiikka

> Aikamuunnosharjoitus 2 (perunakellari)
Aikamuunnos-harjoitusksia : minuutit & sekunnit. Monivalintatehtäviä 10 kpl, jotka oppilas voi itse tarkistaa saman tien. Tehtävät toimivat IE-selaimissa pääpiirteittäin seuraavasti: Merkintä v3+: Vähintään Internet Explorer 3. Merkintä v4: Vähintään Internet Explorer 4.01. Merkintä v4+: Vähintään Internet Explorer 4. Merkintä v5+: Vähintään Internet Explorer 5.5. Merkintä v6+: Vähintään Internet Explorer 6. Toimivuus muissa selaimissa (pääsääntöisesti, poikkeuksia voi esiintyä): Firefox 2: Kaikki.* Mozilla/Netscape 7: Kaikki.* Opera 7: Kaikki, jos asetettu esittäytymään IE:nä. * Poikkeuksena tehtävät "Siili" ja "Vesilisko". "Luontobongari" -tehtävässä rajoitteita. JavaScript-tuen pitää olla päällä. Satunnaisia vaihteluja ylläolevaan luokitteluun voi ilmetä. Myös muiden kuin Windows-käyttöjärjestelmien (esim. MacOS) selainversioissa voi olla toimivuuteen vaikuttavia eroja.
Asiasanat: matematiikka matemaattinen logiikka NY161750

> Aikamuunnosharjoitus1 (perunakellari
Ajanmuunnostehtäviä : päivä-, kuukausi-, vuositasolla.Kymmenen monivalintatehtävää.Vastauksille tarkistusmahdollisuus. Tehtävät toimivat IE-selaimissa pääpiirteittäin seuraavasti: Merkintä v3+: Vähintään Internet Explorer 3. Merkintä v4: Vähintään Internet Explorer 4.01. Merkintä v4+: Vähintään Internet Explorer 4. Merkintä v5+: Vähintään Internet Explorer 5.5. Merkintä v6+: Vähintään Internet Explorer 6. Toimivuus muissa selaimissa (pääsääntöisesti, poikkeuksia voi esiintyä): Firefox 2: Kaikki.* Mozilla/Netscape 7: Kaikki.* Opera 7: Kaikki, jos asetettu esittäytymään IE:nä. * Poikkeuksena tehtävät "Siili" ja "Vesilisko". "Luontobongari" -tehtävässä rajoitteita. JavaScript-tuen pitää olla päällä. Satunnaisia vaihteluja ylläolevaan luokitteluun voi ilmetä. Myös muiden kuin Windows-käyttöjärjestelmien (esim. MacOS) selainversioissa voi olla toimivuuteen vaikuttavia eroja.
Asiasanat: matemaattinen logiikka NY166849 NY161750 matematiikka

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus