Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 2 kpl
> Kristinusko | Opettaja.tv | yle.fi
Ylen opettaja.tv:n teemapaketti yläkoulun elämänkatsomustiedon opetukseen, jonka aiheena on kristinusko. Materiaali sisältää yhdeksän videota ja yhden tehtävän.
Asiasanat: hautajaiset kaste uskonto (uskominen) uskonnolliset juhlat NY148435 uskontokasvatus kristillisyys konfirmaatio uskonnollinen käyttäytyminen synti pelastus kriittisyys

> Kuluttajaviraston peli: Galactor - The Codebreakers
Kuluttajan oikeudet ja velvollisuudet eivät ole internetissä täysin samanlaisia kuin reaalimaailmassa. On line -kulttuurissa toimiakseen kuluttaja tarvitsee myös media- ja teknologiataitoja. Tähän tarpeeseen Kuluttajavirasto kehitti vuonna 2005 yhdessä Valve Branding -yhtiön kanssa Galactor and the Codebreakers –pelin. Peli ei anna valmiita vastauksia, vaan tavoitteena on herätellä pelaajissa tervettä kriittisyyttä ja vahvistaa heidän medialukutaitoaan. Peli voitti myös EU:n kuluttajapalkinnon.
Asiasanat: kuluttajansuoja kriittisyys kuluttajakäyttäytyminen sähköinen asiointi pelit medialukutaito

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus