Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 6 kpl
> Auta Eppua -opetusaineistot
Auta Eppua -aineisto sisältää oppaan kouluttajalle sekä opetuskalvot. Opetusaineistossa käsitellään viisi eri tapaturmatilannetta. Kouluttaja voi halutessaan tulostaa oppaan tarinat ja lisätehtävät lapsille. Materiaalit ovat pdf-muodossa.
Asiasanat: esikoulu esikoululaiset tapaturmantorjunta esikouluikäiset ensiapu hätäilmoitukset palovammat tapaturmat haavat

> Yleisöpuhelin
Viivapiirros yleisöpuhelimesta.
Asiasanat: hätäilmoitukset puhelimet tieto- ja viestintäteknologia turvallisuus

> Matkapuhelin
Viivapiirros matkapuhelimesta.
Asiasanat: hätäilmoitukset matkapuhelimet turvallisuus tieto- ja viestintäteknologia

> Lankapuhelin
Viivapiirros lankapuhelimesta.
Asiasanat: puhelinlaitteet hätäilmoitukset turvallisuus turvateknologia tieto- ja viestintäteknologia

> Hätänumero
Piirroskuva hätänumerosta 112.
Asiasanat: hätäilmoitukset hätäpuhelimet sairaanhoitajakoulutus informaatio sairaala turvallisuus

> Turvanetti
Oppimateriaali tutustuttaa oppilaan yksilön ja yhteiskunnan turvallisuuteen kolmella eri tasolla, jotka ovat yksilön turvallisuus, kansan ja valtion turvallisuus ja kansainvälinen eli valtioiden välinen turvallisuus. Sivustolla käydään läpi turvallisuustietoa ja toimintaa poikkeustilanteissa. Sisältää tehtäviä, linkkejä ja diaesityksiä.
Asiasanat: hätäilmoitukset sosiaalihuolto palonehkäisy pelastustoimi terveydenhuolto koti turvallisuus työturvallisuus väestönsuojelu poliisi (organisaatiot) turvallisuuspolitiikka vapaaehtoistyö palomiehet vapaa-aika turvallisuusohjeet turvallisuuskasvatus oikeusturva maanpuolustustyö rajavalvonta onnettomuudet hätäkeskukset turvallisuus vapaa-aika vesiturvallisuus

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus