Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 5 kpl
> MAB6 - Matemaattisia malleja II
Internetixin matemaattisia malleja käsittelevä oppimateriaali liittyy lukion matematiikan kurssiin (MAB6).
Asiasanat: mallintaminen lineaarinen optimointi lukujonot epäyhtälöt yhtälöt

> Lukujonot | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n trigonometria, funktiot ja lukujonot teemakokonaisuus käsittelee lukujonoja (MAA9). Teemakokonaisuus on tarkoitettu lukion matematiikan pitkän oppimäärän oppitunneille. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyvä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: trigonometria lukujonot

> Lukujonot | Opettaja.tv | yle.fi - lukio
Yleisradion opettaja.tv:n Matemaattisia malleja 2-teemakokonaisuus (MAB6) käsittelee lukujonoja. Teemakokonaisuus on tarkoitettu lukion lyhyen matematiikan oppitunneille. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyvä ja ne sisältävät tehtäviä, äänitteitä ja videoita.
Asiasanat: matematiikka geometria aritmetiikka lukujonot

> Lukujonot
Lukujonot on matematiikan oppimista tukevan AbacoMath-pelin aihio, joka sisältää lukujonoja, lukumäärää ja järjestyslukuja havainnollistavia tehtäviä. Tehtävien tavoite on johdattaa oppija kokemusten ja visualisoinnin avulla kohti abstraktiota. Aihio sopii käytettäväksi matematiikan erityis- ja yleisopetuksessa. AbacoMath-pelin tehtävät on ideoitu ja käsikirjoitettu Hendrik Radatzin ja Ursula Chaudhurin johdolla kehitetyn kuntouttamismenetelmän pohjalta. Sovellus on toteutettu Flash-tekniikalla, ja se tarvitsee toimiakseen selaimen, jossa on Flash-tuki.
Asiasanat: harjoitukset joukko-oppi tehtävät lukujonot erityisoppilaat matematiikka erityisopetus matematiikka luonnontieteet harjoitus erityistä tukea tarvitseva oppilas numero erityisopetus

> AbacoMath - matematiikan oppimisaihioita
AbacoMath on suunniteltu tukemaan erityistä tukea tarvitsevien oppilaiden matematiikan perustaitojen oppimista. Se sisältää oppimisaihioita peruskäsitteiden (kuten lukumäärät, lukujonot, hajotelmat, erilainen-samanlainen) harjoittelemiseen ja vahvistamiseen. Selaimeen tarvitaan Flash-laajennus.
Asiasanat: lukumäärä matematiikka lukujonot oppiminen perustaidot erityisopetus matematiikka

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus