Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 6 kpl
> Kielireppu
Turun Kielitivoli-hankkeen tuottamaa materiaalia kielenopiskeluun motivointiin. Voit katsella, kuunnella ja ladata itsellesi Kielirepun materiaalia. Kaikkea Kielirepun materiaalia voi vapaasti käyttää opetukseen. Kuva- tai äänimateriaalia ei kuitenkaan saa irroittaa Kielirepun asiayhteydestä ja käyttää erillään.
Asiasanat: englannin kieli venäjän kieli kielen oppiminen ruotsin kieli kurdin kieli saksan kieli kieltenopettajat ranskan kieli japanin kieli viron kieli kieltenopetus

> WordDive - Opi japanin kana-merkit
Opi hiragana- ja katakana-merkit: automaattisesti ja henkilökohtaisesti adaptoituva kurssi japanin kielen kana-merkkien opiskeluun
Asiasanat: toiminnalliset materiaalit japanin kieli taivutus (kielitiede) japanin kieli merkkikirjoitus kanamerkit, japanin katakana-merkit, tavumerkit, hiragana-merkit,

> Kieliopin alkeet | Opettaja.tv | yle.fi - vapaa sivistys
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee japanin kieliopin alkeita. Teemakokonaisuus sisältää 7 videota, ja 7 harjoitustehtävää. Teemakokonaisuus on tarkoitettu vapaan sivistystyön oppitunneille.
Asiasanat: kulttuuri japanin kieli kielioppi

> Eri tilanteissa tarvittavaa sanastoa | Opettaja.tv | yle.fi - vapaa sivistys
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee japanin kielen eri arkisissa tilanteissa tarvittavaa sanastoa. Teemakokonaisuus sisältää 13 videota, 14 audiota ja 10 harjoitustehtävää.
Asiasanat: kulttuuri japanilaiset japanin kieli kieli

> Hiragana ja katakana – japanin kielen tavumerkistöt | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee Japanin kirjoitusjärjestelmää, jossa käytetään kiinalaisperäisten kanji-merkkien lisäksi kahta foneettista tavumerkistöä, hiragana- ja katakanamerkistöä, jotka kumpikin koostuvat 46 merkistä. Teemakokonaisuus sisältää 7 harjoitustehtävää.
Asiasanat: kirjoitusjärjestelmät tavutus ääntäminen partikkelit kieli taivutus (kielitiede) japanin kieli

> Japania Erinin kanssa | Opettaja.tv | yle.fi - vapaa sivistys
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus Japania Erinin kanssa on tuore japanin kielen opetusohjelma. Ohjelmassa sukelletaan japanilaisten arkeen ja opiskellaan kieltä tosielämän tilanteiden kautta. Ohjelma esitetään YLE Teemalla 2.2.2010 alkaen, lisää tietoja ohjelmasta YLE Teeman sivuilta.
Asiasanat: opetusohjelmat -- televisio japanin kieli animaatio kieli japanilaiset

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus