Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 3 kpl
> SFS-Oppilaitosportaali
SFS tarjoaa opettajille, opiskelijoille ja tutkijoille materiaaleja ja keinoja standardeihin perehtymiseen.
Asiasanat: tietotekniikka laatujärjestelmät normit energia null terveydenhuoltoala elektroniikka-ala elektroniikka metsäteollisuus logistiikka standardit tekstiiliala kemia palveluala tekstiilit viestintätekniikka paperiteollisuus sähköala hallintajärjestelmät puuteollisuus materiaalitekniikka sähkö konetekniikka rakentaminen liiketalous arkkitehtuuri elintarvikeala ympäristöala tekstiiliteollisuus tietotekniikka-ala standardointi liikenne automaatio tuotantotekniikka kauppa

> Puutarhateknologia
Puutarhakoneteknologia- sivusto on tarkoitettu viheralan hoito- ja rakennuskoneiden käytön opiskeluun, tukimateriaaliksi opetukseen ja oppilaiden muistiinpanoiksi. Materiaalissa esitellään viheralueiden hoidossa ja rakentamisessa käytettyjen koneiden teknologiaa – niiden tarkoituksenmukaista käyttöä, käytönaikaisia korjauksia ja huoltoja. Koneiden nimikkeitä on useita ja terminologia on moninaista, joten tässä sivustossa on pyritty yhtenäistämään käsitteitä. Sivustossa on myös tehtäviä ja kysymyksiä, joiden avulla asioita voi pohtia syvällisemmin. Monikäyttöiset sivut näkyvät parhaiten, kun näytön tarkkuus on 1024x768.
Asiasanat: puutarhakoneet konetekniikka puutarhatyöntekijät rakennuskoneet puutarha-ala

> Konetekninen piirtäminen
Tämä oppimateriaali on tarkoitettu käytettäväksi ensisijaisesti verkossa koneenpiirtämisen opiskeluun. Laajuudeltaan ja tavoitteiltaan se vastaa suunnitteluassistentin perustutkintoon liittyvää ja yhteisissä ammatillisissa opinnoissa opiskeltavaa koneteknisen piirtämisen opintojaksoa. Materiaalipaketti on suunniteltu niin joustavaksi ja laaja-alaiseksi, että sitä voivat käyttää: - Ammattioppilaitoksissa suunnitteluassistenteiksi opiskelevat. - Oppisopimuskoulutuksessa perustutkintoon/ammattitutkintoon tähtäävät teollisuudessa opiskelevat. - Yritysten täydennyskoulutukseen osallistuvat henkilöt - Ammattioppilaitosten, ammattikorkeakoulujen ja korkeakoulujen koneenpiirtämisen perusteita opiskelevat henkilöt.
Asiasanat: tekninen piirtäminen konetekniikka

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus