Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 6 kpl
> Ihmisen psyykkinen kehitys - Lukion psykologia - Internetix
Internetixin psykologian verkkokurssi (PS2) käsittelee ihmisen psyykkistä kehitystä. Kurssi sisältää ohjeet opettajalle ja oppilaalle, oppimateriaalin sekä tehtävänannot.
Asiasanat: stressi lukihäiriöt aikuisuus psyykkinen kehitys aggressiivisuus vanhuus pelot (spesifiset) kehityspsykologia aggressiot hoitomenetelmät nuoruus masennus lapsuus ihminen psykopatia kehitys psykologia

> Psyykkiseen kehitykseen vaikuttavat tekijät | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee lukion psykologian opintoja. Teemakokonaisuus kuuluu PS2-kurssiin ja käsittelee psyykkiseen kehitykseen vaikuttavia tekijöitä. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: lukio psykologia psyykkinen kehitys psyykkinen ympäristö Opetushallitus

> Ihmisen psyykkinen kehitys (PS2) | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee lukion psykologian opintoja. Teemakokonaisuus käsittelee ihmisen psyykkistä kehitystä (PS2). PS2-kokonaisuus sisältää alatasot Elämänkaaripsykologia, Psyykkiseen kehitykseen vaikuttavat tekijät ja Kehityspsykologinen tutkimus - näistä on myös erilliset materiaalikuvaukset. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: psyykkinen kehitys psykologia lukio ihminen Opetushallitus

> Vastuunportaat
Vastuun portaat materiaalissa kuvataan,kuinka puututaan rakentavasti lasten ja nuorten tekemiin vääryyksiin opettamalla heidät ottamaan vastuu teoistaan. Materiaali sisältöalueet ovat: Vastuun portaat, Johdanto, Esimerkkitapaus, Opetushallituksen keskustelupalsta, Lisää materiaalia ja Ratkaisukeskeinen puuttuminen kiusaamiseen.
Asiasanat: psyykkinen kehitys mielenterveys vastuu kasvatus

> Ihmisen psyykkinen kehitys
Lukion psykologian toinen kurssi käsittelee ihmisen psyykkistä kehitystä. Läpi elämän jatkuvaa kehitystä tutkitaan useista näkökulmista. Sisältää listan lisäkirjallisuudesta. Sivuston kuvat myös PowerPoint-tiedostona opetuskäyttöä varten.
Asiasanat: psyykkinen kehitys ikäkaudet psykologia ihmistieteet kehityspsykologia lukio kehityspsykologia psykologia etäopetus

> Etälukio - psykologia
Etälukion psykologian verkkomateriaali sisältää kaksi psykologian kurssia. Ensimmäisen kurssin aihepiireinä ovat psyykkinen toiminta, oppiminen ja vuorovaikutus. Toisen kurssin aikana seurataan ihmisen kehitystä eri vaiheissa. Aineistokokonaisuuteen kuuluu lisäksi valikoima opiskelumenetelmiä, jotka auttavat tehostamaan etäopiskelua. Materiaalit on tarkoitettu etäopiskelijan tueksi ja itseopiskeluun. Ne noudattavat Aikuisten lukiokoulutuksen perusteissa mainittuja tavoitteita.
Asiasanat: oppiminen psykologia psyykkinen kehitys vuorovaikutus etäopetus psykologia

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus