Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 3 kpl
> Opperi/Opetusvinkkejä matematiikkaan Välineitä ja pelejä
Sivuille on koottu tietoa matematiikan opetuksen välineistä esikouluun, luokkatasoille 1-6 ja 6-9 sekä tietoa matematiikan opetussuunnitelmasta. Opettajalle.
Asiasanat: pelit matematiikka NY148378 välineet

> Opperi/matematiikan opetusvinkit/Tarina-paperi
Matematiikan tehtäviä opettajille tarinankerronnan keinoin. Tarina-paperin avulla jäsennetään ja opitaan matematiikan käsitteitä vaiheittain luokilla 1–9. Tarina-paperi on jaettu kuuteen eri suureen osastoon vaakasuorin viivoin ja osastot on otsikoitu seuraavasti: Kysymys matematiikan kielellä, Ratkaisu välineillä ja/tai piirtämällä, Tarina, Kysymys sanallisesti, Vastaus sanallisesti, Lasku ja sen tulos matematiikan kielellä. Opetusvinkkimateriaalin voi myös tulostaa Word-muotoisena dokumenttina.
Asiasanat: tarinat välineet matematiikka sanallinen viestintä piirtäminen (taide) NY148378

> Kultainen kuutio/matematiikkaleikit/Matikkatihku
Matematiikkaleikkejä kuvaava artikkeli opettajalle erilaisista matematiikkaleikeistä ja toiminnasta erilaisten välineiden avulla ja ilman välineitä.
Asiasanat: leikit matematiikka toiminta artikkelit (julkaisut) välineet

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus