Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 3 kpl
> Open linkkivinkit
Linkkivinkkipankki kaikkiin oppiaineisiin
Asiasanat: linkit

> Tehtäväkori
Sivustolle on koottu linkkejä eri oppiaineiden sisältöihin sekä internetistä löytyviin materiaaleihin, joita voi hyödyntää opetuksen tukena. Linkkien lisäksi sivustolta löytyy eri oppiaineisiin soveltuvia pieniä tehtäviä. Tehtävät sopivat opetuksen eriyttämiseen sekä opitun kertaamiseen niin kotona kuin koulussa, peruskoulun eri luokka-asteilla. Linkkejä ja tehtäviä on koottu Äikkä-, Matikka-, Enkku- ja Luonnontieto-kokonaisuuksien alle.
Asiasanat: pelit materiaaliapu englannin kieli äidinkieli (oppiaineet) matematiikka ympäristö- ja luonnontieto tehtävät linkit harjoitukset oppiminen biologia

> Suomi-koulu opetussisällöt
Tämä sivusto on luotu Suomi-koulujen verkostoitumista varten. Tavoitteena on tiedon ja valmiin opetusmateriaalin, linkkien, sekä opetussuunnitelmien jakaminen. Se on myös kanava Suomi-koulujen uutisille, kuulumisten vaihdolle, tiedottamiselle, kysymyksille ja keskustelulle reaaliajassa.
Asiasanat: linkit opetussuunnitelmat oppimateriaali verkkokoulutus

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus