Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 3 kpl
> Ranska: opettajan omat sivut
Ranskan opettajan oma sivustolla. Tehtäviä, harjoituksia, linkkejä.
Asiasanat: ranskalaisuus ranskan kieli ranskalaiset

> Ranskaa: opettajan omaa tuotantoa
Kaikille ranskasta kiinnostuneille. Ranskan opettajan omaa tuotanto: sanaston kartuttaminen, kulttuurin tuntemus, linkit muille harjoitussivuille.
Asiasanat: ranskalaiset ranskalaisuus ranskan kieli

> Kulttuuri | Voie Expresse
Ranskalaisen kulttuurin oppimateriaalia. Teemat: Suomi ranskaksi 2, Vietnam, Muita viestinnän keinoja (sisältää opetusvideon ranskalaisesta elekielestä, sanontoja ja sananlaskuja), Luetun ymmärtäminen B1 (mm. flash-kokonaisuuksiana), Elokuva ja musiikki (mm. kokoelma linkkejä), Hiukset ja ulkomuoto, Kuullunymmärrystehtäviä aloittelijoille (esim. vuorovaikutteinen seikkailupeli arkielämän palvelutilanteissa), Harjoituksia kaikenlaisista ruoka-aineista Ruokaohjeita ranskaksi videoina- päällekäisyys, Sanasto: Ruokalista ja ruuan tilaaminen ravintolassa, Testaa kulttuuritietojasi: Connais-tu la France? (ranskankielisiä testejä), Viestimet, lehdet (linkit ranskankielisiin verkkolehtiin), Frankofonia (Belgia, Tunisia, Madagaskar, Norsunluurannikko, Libanon, ranskankielinen Afrikka, Puoli, Monaco, Aostan laakso, Luxemburg, Sveitsi), Historia ja maantieto (mm. keskiaika, Suomen ja Ranska historiaa videoina, Suomi ranskaksi ja Ranskan symbolit), Perinteitä, Arjen piirteitä (mm. koulu, perhe), Ruokailuun ja ravintoon liittyvää kulttuuria (mm. ruokaohjeita ranskaksi, kuuluisia ranskalaisia ruokia suomeksi)
Asiasanat: ranskalaiset kulttuuri ranskankieliset ruokakulttuuri ranskan kieli ruoka ranskalaisuus

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus