Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 4 kpl
> MAA9 - Trigonometriset funktiot ja lukujonot
Internetixin trigonometrisiä funktioita ja lukujonoja käsittelevä oppimateriaali liittyy lukion matematiikan kurssiin (MAA9).
Asiasanat: trigonometriset funktiot aritmetiikka trigonometria lukujonot,

> Lukujonot | Opettaja.tv | yle.fi - lukio
Yleisradion opettaja.tv:n Matemaattisia malleja 2-teemakokonaisuus (MAB6) käsittelee lukujonoja. Teemakokonaisuus on tarkoitettu lukion lyhyen matematiikan oppitunneille. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyvä ja ne sisältävät tehtäviä, äänitteitä ja videoita.
Asiasanat: matematiikka geometria aritmetiikka lukujonot

> Peruslaskutoimitukset
Aihio sisältää yhteen-, vähennys-, kerto- ja jakolaskuja sekä näiden yhdistelmiä. Oppija voi valita haluamansa tehtävätyypin ja tehtävien lukumäärän. Ratkaisut tallentuvat listaan, josta opettaja voi seurata oppilaan työskentelyä. Sivustoa voi tarkastella sekä suomen että englannin kielellä.
Asiasanat: matematiikka tehtävät harjoitukset aritmetiikka matematiikka harjoitus aritmetiikka sulkeet jakolaskut vähennyslaskut kertolaskut yhteenlaskut

> Kymppi (luku 10)
Peruskoulun 1-3-luokkalaisille sopiva matematiikan oppimista tukevan AbacoMath-pelin aihio, joka sisältää lukua kymmenen havainnollistavia yhteen- ja vähennyslaskutehtäviä. Aihio sopii käytettäväksi matematiikan erityis- ja yleisopetuksessa. AbacoMath-pelin tehtävät on ideoitu ja käsikirjoitettu Hendrik Radatzin ja Ursula Chaudhurin johdolla kehitetyn kuntouttamismenetelmän pohjalta. Sovellus on toteutettu Flash-tekniikalla, ja se tarvitsee toimiakseen selaimen, jossa on Flash-tuki.
Asiasanat: erityisoppilaat aritmetiikka luvut matematiikka tehtävät erityisopetus erityisopetus matematiikka summa erotus vähennyslaskut yhteenlaskut

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus