Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 2 kpl
> Två promenader i Stockholm - promenad 2
Kahdella virtuaalisella kävelyretkellä tutustutaan Tukholmaan. Materiaalit on suunnattu perusopetuksen 9.-luokkalaisille. Materiaalien läpikäynti harjoittaa kuullunymmärtämistä. Oppilas kulkee annettujen ohjeiden mukaan eteenpäin kartalla ja kuvissa. Ohjeet voi toistaa klikkaamalla Play-painiketta. Toinen kävely alkaa Södermalmin Katarina-hissiltä ja jatkuu halki keskikaupungin Östermalmin kauppahalliin.
Asiasanat: ruotsin kieli kaupunginosat kielten opetus ruotsin kieli kaupunki Opetushallitus

> Två promenader i Stockholm - promenad 1
Kahdella virtuaalisella kävelyretkellä tutustutaan Tukholmaan. Materiaalit on suunnattu perusopetuksen 9.-luokkalaisille. Materiaalien läpikäynti harjoittaa kuullunymmärtämistä. Oppilas kulkee annettujen ohjeiden mukaan eteenpäin kartalla ja kuvissa. Ohjeet voi toistaa klikkaamalla Play-painiketta. Ensimmäisellä kävelyllä matkataan Tukholman vanhan kaupungin (Gamla Stan) halki katsomaan kuninkaanlinnan vahdinvaihtoa. Matkalla tutustutaan vanhan kaupungin tärkeimpiin maamerkkeihin.
Asiasanat: ruotsin kieli kaupunginosat ruotsin kieli kaupunki kielten opetus Opetushallitus

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus