Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 3 kpl
> Opetusmateriaalit | Punainen Risti
Punaisen Ristin opetusmateriaaleista löydät tietoa elämästä eri puolilla maailmaa, rasismista, nälänhädästä, sodan säännöistä, yksinäisyydestä, ensiavusta, päihteistä sekä erilaisista tavoista auttaa. Voit vapaasti muokata materiaaleja omalle opetusryhmällesi sopivaksi. Opetusmateriaalit on jaoteltu luokka-asteittain.
Asiasanat: nälänhätä auttaminen ehkäisy ensiapu päihteet avustustoiminta kansainväliset järjestöt sodankäynti maailmankansalaisuus rasismi Risti Punainen

> Punaisen ristin koulusivut
Punaisen ristin koulusivut sisältävät laajan materiaalikokonaisuuden, jota päivitetään jatkuvasti. Yksittäisiä materiaaleja on koottu myös erikseen linkkiapajaan. Materiaalit on luokiteltu ikäryhmittäin: Alakouluille, yläkouluille sekä lukioille ja ammattioppilaitoksille.
Asiasanat: kansainvälinen apu auttaminen inhimillisyys päivänavaukset ensiapu

> Maailman taustat opettajille: Aasian uskonnot (1/2006)
Maailman taustat tarjoaa opettajille kehityksen teemoihin liittyviä opetuspaketteja. Jokaisessa taustapaketissa on kolme teemaa eri näkökulmista valottavaa tekstiä, faktalaatikko sekä ideoita opetustilanteeseen. Aasian uskonnot ja kehitys -osiossa perehdytään uskonnon asemaan elämää yhteisön jäsenenä ohjaavana tahona, auttamiseen tärkeänä osana aasialaisia uskontoja sekä Nepalin perinteitä ja yhteisöllisyyttä kunnioittavaan kulttuuriin.
Asiasanat: hindulaisuus kulttuurit (kulttuurimuodot) auttaminen islam kehitysyhteistyö kehitys kansainvälisyyskasvatus buddhalaisuus uskonnot uskonnot kulttuuri-identiteetti Aasia uskonnonopetus Nepal Aasia

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus