Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 24 kpl
1 2 3 | seuraava >>
> Europeans and Tourism
Tutkimus eurooppalaisten matkailemisesta.
Asiasanat: matkailu Eurooppa

> ENA2 - Matkailu ja englanninkielinen maailma
Internetixin matkailua ja englanninkielistä maailmaa käsittelevä oppimateriaali liittyy lukion englannin kielen kurssiin (ENA2).
Asiasanat: ihailijat elokuvataide kuuluisuus säveltäminen matkailu

> Virtuaalimatka kielen opetuksessa
Kieltenopettaja, TVT-opetuskäytön innovatiivinen kehittäjä ja kouluttaja Anita Nehrenheim esittelee ja jakaa ideoimiaan ja oppitunneilla testaamiaan uudenlaisia, innostavia työtapoja hyödyntää vapaasta verkosta saatavilla olevaa laadukasta materiaalia kielten opetuksessa. Palaute oppilailta on vakuuttavaa: paljon työskentelyintoa ja hyviä oppimistuloksia!Oppilaan tuottama matkapäiväkirja virtuaalimatkasta kielialueen maihin. Matka tehdään seikkailunomaisesti siten, että oppilas kuvaa sitä mitä hänen tielleen sattuu osumaan. Kaikki kielet, ei alkeet.
Asiasanat: kieli NY146264 NY164262 matkailu

> Englannin opettajan kokoamia suosikkilinkkejä
Englannin opettajan suosikkilinkkikokoelma. Sisältää mm. kielen yleismateriaaleja, testejä, sanakirjoja, matkailuun ja kulttuuriin liittyvää materiaalia.
Asiasanat: englannin kieli kulttuuri matkailu kulinarismi englantilaisuus

> Virtuaalimatka
Opas virtuaalimatkan tekemiseen ja matkapäiväkirjan kirjoittamiseen.
Asiasanat: matkailu kieli ja kielet päiväkirjat NY165881

> Itävalta matkailumaana | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee saksan kielen opintoja, liittyen vapaaseen sivistystyöhön. Tässä teemapaketissa opitaan ymmärtämään puhuttua kieltä Itävallan kulttuuria esittelevien videoiden ja tehtävien avulla. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: saksan kieli itävaltalaiset matkailu vapaa sivistystyö Opetushallitus

> Sveitsi matkailumaana | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee saksan kielen opintoja, liittyen vapaaseen sivistystyöhön. Tässä teemapaketissa opitaan ymmärtämään puhuttua kieltä Sveitsin kulttuuria esittelevien videoiden ja tehtävien avulla. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: sveitsiläiset vapaa sivistystyö matkailu saksan kieli Opetushallitus

> Matkailu | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee saksan kielen opintoja, liittyen vapaaseen sivistystyöhön. Tässä teemapaketissa opitaan ymmärtämään puhuttua kieltä matkailuaiheisten videoiden, ääniklippien ja tehtävien avulla.Sisältää linkit Sveitsi matkailumaana ja Itävalta matkailumaana - näistä on erilliset aineistokuvaukset. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: kieli ja kielet saksan kieli matkailu vapaa sivistystyö Opetushallitus

> Kreikkaa matkailijoille
Yleisradion opettaja.tv:n kuusiosaisessa "Kreikkaa matkailijoille"-kurssissa voit opiskella kielen perusteita aakkosista hyödyllisiin fraaseihin. Kokonaisuus sisältää harjoituksia ja videotallenteita.
Asiasanat: matkailu kreikkalaiset historia kieli matkailijat kulttuuri

> Kreikka | Opettaja.tv | yle.fi - vapaa sivitys
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuudessa tutustuttaa matkailijan ja oppijan laajalti kreikan kieleen ja kulttuuriin. Kokonaisuus sisältää 26 videota, 15 tehtävää ja 1 kurssin aiheeseen liittyvää materiaalia. Teemakokonaisuus on tarkoitettu vapaan sivistystyön kreikan kielen oppitunneille.
Asiasanat: NY148259 matkailu kreikkalaiset kreikan kieli kirjoittaminen kulttuuri lukusanat

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus