Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 2 kpl
> Ihmisen psyykkinen kehitys - Lukion psykologia - Internetix
Internetixin psykologian verkkokurssi (PS2) käsittelee ihmisen psyykkistä kehitystä. Kurssi sisältää ohjeet opettajalle ja oppilaalle, oppimateriaalin sekä tehtävänannot.
Asiasanat: lapsuus psyykkinen kehitys pelot (spesifiset) psykopatia stressi kehitys aikuisuus vanhuus lukihäiriöt aggressiot nuoruus kehityspsykologia hoitomenetelmät masennus ihminen aggressiivisuus psykologia

> Potilashuone
Ohjelma opettaa terveydenhoitoalan suomenkielistä sanastoa. Opiskelija tutustuu puhuttuun suomenkieleen ja tekee erilaisia asioita syntyperäisen puhujan opastamana. Tämän jälkeen samaa kieliainesta (sanastoa ja rakenteita) harjoitetaan monipuolisesti erilaisten tehtävätyyppien avulla. Interaktiivisessa tilassa oppija joutuu suodattamaan äidinkielisen puhujan runsaasta kielellisestä aineksesta hänelle tärkeät sanastolliset ja rakenteelliset vihjeet. Aihiopolkujen ydin on, että oppija joutuu jatkuvasti reagoimaan opastajan kehotuksiin ja pyyntöihin (toiminnallisuus). Ohjelma vaatii toimiakseen uusimman Flash-laajennuksen sekä kaiutin- tai kuuloketoiminnon.
Asiasanat: hoitoala sanastot hoitomenetelmät sairaalahygienia potilasturvallisuus hoitopaikat vuodeosastot maahanmuuttajat suomen kieli sairaalavälineistö

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus