Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 3 kpl
> Eläimet | Opettaja.tv | yle.fi - alakoulu
Yleisradion opettaja.tv:n Elollinen ja eloton luonto: Eläimet -teemapaketissa on paljon videoita ja tehtäviä nisäkkäistä, linnuista, kaloista, matelijoista ja sammakoista, selkärangattomista, kotieläimistä sekä eläinten elämästä ja käyttäytymisestä. Sisältö on tarkoitettu alakoulun ympäristö- ja luonnontiedon oppitunneille. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: nisäkkäät linnut ympäristö- ja luonnontieto sammakot kotieläimet kalat matelijat elolliset fyysiset kokonaisuudet selkärangattomat eläimet selkärankaiset

> Selkärangattomat | Opettaja.tv | yle.fi
Ylen opettaja.tv:n teemapaketti yläkoulun biologian opetukseen, jonka aiheena on selkärangattomat. Materiaali sisältää viisi videota ja 7 tehtävää.
Asiasanat: selkärangattomat tulokaslajit hyönteiset itämerensimpukka

> Selkärangattomat | Opettaja.tv | yle.fi
Ylen opettaja.tv:n teemapaketti alakoulun biologian opetukseen, jonka aiheena on selkärangattomat. Materiaali sisältää 13 videota ja kuusi tehtävää.
Asiasanat: muurahaiset sudenkorennot simpukat hyönteiset hämähäkit selkärangattomat

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus