Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 2 kpl
> Maantieteen opetuksen resurssikeskus Geopiste
Geopiste on maantieteen opetuksen valtakunnallinen resurssipiste, joka palvelee maantieteen ja biologian opettajia, luokanopettajia, opettajiksi opiskelevia ja muita maantieteen opetuksesta kiinnostuneita. Geopiste kokoaa yhteen paikkaan maantieteen keskeiset oppimateriaalit sekä kerää ja välittää tietoa uusista opetusideoista ja -menetelmistä. Geopisteestä voi myös lainata GPS-laitteita tai autonavigaattorin opetuskäyttöön. Geopiste toimii osana valtakunnallista LUMA-keskusta. Keskus tukee ja edistää luonnontieteiden, matematiikan ja teknologian opetusta ja oppimista kaikilla asteilla varhaiskasvatuksesta yliopistoon sekä lasten ja nuorten luonnontieteellistä, matemaattista ja teknologista harrastuneisuutta.
Asiasanat: satelliittipaikannus luonnontieteet biologia luokanopettajat maantiede paikannus maantieto

> Sportfolio
Sportfolio-sivusto on tarkoitettu liikuntaa opettavien peruskoulunopettajien työn tueksi. Sivusto ei pyri tarjoamaan valmiita reseptejä, vaan se sisältää tiedon ydinaineksesta, jonka pohjalta jokainen opettaja rakentaa oman opetuksensa. Sisältö tukee peruskoulun opetussuunnitelman perusteiden mukaisia opetussisältöjä. Sivusto sisältää osiot: Luontoliikunta, Liikehallinnan kehittäminen, Kansallisen liikuntakulttuurin perusteet, Pelikoulutus, Uinti ja hengenpelastus. Sivusto perustuu samannimiseen kirjaan.
Asiasanat: liikunnanopettajat liikunta liikuntakasvatus luokanopettajat pelaaminen ulkoliikunta liikuntakasvatus

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus