Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 2 kpl
> Burkina Faso ja kuivuus
Burkina Faso ja kuivuus -oppimateriaali on Taksvärkki ry:n lukuvuoden 01-02 projekti. Oppimateriaalin tavoitteena on syventää oppilaiden tietoja kuivuudesta ja sen vaikutuksista lasten elämään Burkina Fasossa sekä tarjota monipuolisia virikkeitä ja ideoita Burkina Fason yhteiskunnan, kulttuurin ja nykypäivän käsittelyyn oppitunneille. Oppimateriaalin tehtävä -osio tarjoaa erivaikeusasteisia tehtäviä, jotka sopivat sekä itsenäisen toiminnan että ohjattujen oppituntien pohjaksi.
Asiasanat: lapset -- oikeudet kuivuus koulunkäynti maailmanlaajuiset ongelmat kansainvälisyyskasvatus ympäristökysymykset ihmisoikeudet vesi vesi ympäristö ihmisoikeudet lapsi kulttuurienvälinen kasvatus lapsityö Faso Burkina

> Näytä luontosi -oppimateriaali
Taksvärkin vuoden 2004-2005 Näytä Luontosi -oppimateriaali käsittelee Nepalia ja ympäristökysymyksiä. Oppimateriaalista löytyy runsaasti valmista materiaalia oppitunneille ja suoraan oppilaiden käytettäväksi opintojen tueksi. Oppimateriaalin tavoitteena on tuoda kansainvälisyys ja kestävä kehitys kouluissa luontevaksi osaksi eri oppituntien oppikokonaisuuksia ja koulujen toimintaa. Lisäksi oppilaille aukeaa monipuolinen näkymä Nepaliin ja nepalilaisten arkeen.
Asiasanat: kansainvälisyyskasvatus ympäristökysymykset ympäristökasvatus monikulttuurisuus ihmisoikeudet ihmisoikeudet kulttuurienvälinen kasvatus ympäristökasvatus Nepal

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus