Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 2 kpl
> Vopla - Verkko-opetuksen laadunhallinta ja laatupalvelu
Voplassa tarkastellaan verkko-opetuksen laadunhallintaa ja tarjotaan aineistoa ja työkaluja sekä organisaatioiden että yksittäisten henkilöiden tueksi. Sivuilla on tietoa hankkeen piloteista, laatukäsitteitä ja -määritelmiä, laadunhallinnan malleja ja työkaluja, internetistä löytyviä artikkeleita ja julkaisuja sekä hakemisto kansainvälisistä toimijoista ja verkostoista. Laatukäsikirja soveltuu verkko-opetuksen laadun järjestelmälliseen kehittämiseen. Materiaali käytössä ainakin vuoden 2010 loppuun saakka.
Asiasanat: verkko-opetus laatu laadunhallinta

> Laatuketjun oppimateriaali
Oppimateriaalista löytyy elintarvikeketjussa tehtävästä laatutyöstä kertovaa opiskelumateriaalia peruskoulujen, ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen käyttöön. Opetusmateriaalia -osio sisältää pelejä, visailukysymyksiä, tulostettavia tehtävämonisteita ja kalvoja. Tietopaketti -osiosta löytyy tietoa laatutyöstä maatilalla, tuotantopanosteollisuudessa, kuljetuksissa, jalostuksessa, kaupassa ja keittiössä. Ruuan reitti - leirikoulun opas sisältää vinkkejä maatilaleirikouluun. Verkko-opiskeluympäristö on suunnattu ammattikorkeakouluille ja yliopistoille.
Asiasanat: laatu maatalous elintarvikevalvonta elintarviketuotanto ruoka laatutoiminta ruoka

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus