Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 2 kpl
> Lentopallo
Viivapiirros lentopallon pelaamisesta.
Asiasanat: lentopallo urheilu joukkuepelit liikuntaharrastus joukkueurheilu palloilu liikunta harrastukset joukkueurheilu liikuntakasvatus urheilu urheiluvalmennus

> Lentopallo
Lentopallon erilaiset pelimuodot ja pallotemput tarjoavat mielenkiintoista toimintaa aina esiluokkalaisista lajia aktiivisesti harrastaviin asti. Verkkosivuston tarkoituksena on, että opettaja löytäisi nopeasti ja tehokkaasti tuen oppituntiensa sisällön suunnitteluun ja toteutukseen. Sivusto sisältää vuosiluokittain jäsennettyjä erilaisia pelikehittelyitä, pelisäännöt sovelluksineen, mallioppitunteja, oppilaita motivoivia pallotemppuja ja taitosuorituksia sekä ohjeita pelin aloittamiselle ja oikeiden pelivälineiden hankkimiselle. Sivusto sisältää myös videoleikkeitä, joiden katseluun tarvitaan Macromedian Flash-player.
Asiasanat: liikunta joukkuepelit joukkueurheilu lentopallo liikuntakasvatus liikuntakasvatus joukkueurheilu

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus