Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 11 kpl
1 2 | seuraava >>
> KasityoCOM
Varsinais-Suomen teknisen työn opettajien liiton sivujen oppimateriaali. Materiaali on tarkoitettu ilmaiseksi levitettäväksi opetustarkoitukseen 3.-9.luokille.
Asiasanat: veisto oppimateriaali tekninen työ käsityö (toiminta)

> Tekninen työ: Raunistulan koulun teknisen työn sivusto
Teknisen työn sivuilla ohjeita, didaktiikkaa, galleria yläkoulun teknisen työn tunneille.
Asiasanat: puutyöt tekninen työ

> Tvt teknisessä työssä & puutekniikassa
Nimi- tai numerokyltin suunnittelu ja toteutus.
Asiasanat: puutyöt tekninen työ NY146264

> Käsityö aiheiset blogit ja keskustelupalstat
Teknisten aineiden opettajien kokoama linkkilista käsityöaiheisista keskustelupalstoista ja blogeista.
Asiasanat: blogit käsityö (toiminta) tekninen työ

> Koulujen teknisen työn sivustot
Linkkejä eri koulujen teknisen työn opetuksen sivuille. Vinkkejä ja hyviä käytäntöjä opettajan työn tueksi.
Asiasanat: tekninen työ

> Puuteknologia, Taideteollinen korkeakoulu/virtuaaliyliopisto.
Puuteknologian tietopaketti ja virtuaaliyliopiston kurssi FLE-oppimisympäristössä.
Asiasanat: muotoilu puu (luonnonmateriaalit) tekninen työ muotoiluala puuteollisuus

> Käspaikka - Teknisen työn ideoita ja aihepiirejä
Käspaikan (Käsityön paikka verkossa) teknisen työn ideoita ja aihepiirejä: perusteita & suunnittelua, suunnittelua sisältäviä ideoita & aihepiirejä, muita ideoita & aihepiirejä, tekninen työ ja tekstiilityö: projektit & integrointi, tvt teknisen työn opetuksessa, koulujen sivuja ja yliopistojen oppimateriaaleja.
Asiasanat: tekninen työ

> Konstit- taide- ja taitoaineet
KONSTIT.FI - TAITEEN JA TAIDON VOIMAA KONSTIT luo verkkoympäristössä puitteita taito- ja taideaineiden oppimiselle, sosiaalisen vuorovaikutuksen lisäämiselle ja yhdessä tekemisen taitojen vahvistamiselle. Monenlaisin verkkotyöskentelyn muodoin - oppimisalustat, tiedonrakentelu wikien, blogien monimuotoinen opetuskäyttö, kuva-, musiikki-, ja videogalleriat /verkkonäyttelyt - tähdätään jaetun asiantuntijuuden ja verkostoitumisen toimintakulttuurin vahvistamiseen opetuksessa ja oppimisessa.
Asiasanat: taitoaineet musiikki tekstiilityö kuvaamataito integroitu opetus taideaineet liikunta musiikkikasvatus kestävä kehitys tekninen työ alkuopetus

> Pirkanmaan maiseman viesti 1
Peruskoulujen 3 - 9 luokille tehty materiaali, jossa tutustutaan Pirkanmaan maisemaan ja sen kehitykseen eri aikakausina. Sisältökokonaisuudet ovat Pirkanmaan maisemat, ennen kirjoitettua historiaa, ruotsin vallan aikaan, maailman tuulia, suuria muutoksia, nyt ja huomenna. Tehtävien kautta opitaan asioita niin esihistorian ihmisten elämäntavoista kuin nykyajan vaikuttamiskeinoistakin. Tehtävät on jaoteltu aikakausittain, ja sen jälkeen teemoittain. Kunkin tehtäväsivun alussa on -symbolilla merkitty info-osuus. Osa tehtävistä on tarkoitettu itsenäiseen työskentelyyn, osassa tarvitaan opettajan mukanaoloa.
Asiasanat: historia peruskoulu äidinkieli kuvaamataito kotiseutu biologia maantieto NY159124 tekninen työ matematiikka Pirkanmaa

> Taito- ja taiderasti - Luontopolun varrelta kerättyä
Peruskoulun 7.-9.lk oppilaille tehtävän taito- ja taiderastin ideana on että oppilaille annetaan polun alussa kartan mukana tehtäväksi kerätä luontopolun varrelta materiaalia kudontatekniikalla toteutettaviin töihin. Lopuksi kehikot valmistetaan puusta. Mukana suunnittelussa ja toteutuksessa ovat kuvataiteen, tekstiilityön ja teknisen työn opettajat. Materiaalissa on kuvattu esimerkki taitorastin toteutuksesta opettajien suunnittelun tueksi.
Asiasanat: kudonta tekninen työ käsityö (toiminta) käsityönopettajat kuvataide käsityöala käsityökasvatus

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus